Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cejgxgu.gif

Averajda bişey kalmamış 7 gol var iki 3 maç şöyle Trabzon maçı gibi farklı geçsek kapatırız

Transferi geçtin artık, şu VAR olayına çözüm bulmamız lazım, tüm transferlerden önemli. Göz göre göre 2 penaltımız yendi, dün var hakemi bir daha maçımıza atanmamali, azılı bir Gs düşmanı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O Van drongenmidir ne halt sa kasap herif iki üç oyuncumuz sezonu kapatacaktı nerdeyse o öküz yüzünden 2-3 kere kartlık net müdahelesi var en az 3-4 tane de tartışmaya açık kartlık pozisyonu var herif barışık baskısını kıramayınca hep faul yaptı

O Van drongenmidir ne halt sa kasap herif iki üç oyuncumuz sezonu kapatacaktı nerdeyse o öküz yüzünden 2-3 kere kartlık net müdahelesi var en az 3-4 tane de tartışmaya açık kartlık pozisyonu var herif barışık baskısını kıramayınca hep faul yaptı
Hakem hakem olmadığı için oyunda kaldı 2 kere filan atılması lazımdı en az.

Edebali bey bi ara burada yzan edebali bey mi? Golde bence de ofsayt yoktu yediler golü

Dün Erman Hoca pozisyona ne dedi diye iki dakika açtım, Aspor'da Erman ile yayın yapan kişi , adını hatırlamıyorum, bu çizgilerle ilgili şunu söyledi :
Eskisi gibi çizgi çekiliyormuş kişiler tarafından. Topun ayaktan çıkması da oyuncunun önde olup olmaması da sistem tarafından belirleniyormuş. Çok kritikti ofsayt ama sanki bir tık önde gelmişti İcardi maç izlerken.

Dün Erman Hoca pozisyona ne dedi diye iki dakika açtım, Aspor'da Erman ile yayın yapan kişi , adını hatırlamıyorum, bu çizgilerle ilgili şunu söyledi :
Eskisi gibi çizgi çekiliyormuş kişiler tarafından. Topun ayaktan çıkması da oyuncunun önde olup olmaması da sistem tarafından belirleniyormuş. Çok kritikti ofsayt ama sanki bir tık önde gelmişti İcardi maç izlerken.
Sistem otomatik nasıl belirliyor biri açıklasın. Bende izledim yayını ama kesinlikle ikna olmadım. Eğer topta bir sensör vs yoksa sistem görüntüden nasıl belirleyecek topun ayaktan çıktığı anı

Muhtemelen linç edeceksiniz ama yıllardır savunduğum tek bi konu var

8-10 cm ofsayt pozisyonları için asla yangın yapmaya gerek yok. Aleyhimize de lehimize de olsa yıllardır aynı şeyi söylüyorum

Çizgiyi şöyle çektin böyle çektin mevzularıyla 8-10 cmlik ofsayti her türlü lehine çevirme potansiyelin var. Topa dokunmadan yarim saniye önce çeksen farklı yarim saniye sonra çeksen farklı. Verse de vermese de mühim degil bence. Futbolun doğası bu basketbol degil

Bariz ofsaytlere zaten insan eli müdahil olamaz yarı otomatik sistem varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt