Fırat Açılan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2011
- 4.154
- 638
- 1.523
Gayet iyi oynuyordu bu, niye serbest bıraktılar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi oynuyordu bu, niye serbest bıraktılar ?
O Van drongenmidir ne halt sa kasap herif iki üç oyuncumuz sezonu kapatacaktı nerdeyse o öküz yüzünden 2-3 kere kartlık net müdahelesi var en az 3-4 tane de tartışmaya açık kartlık pozisyonu var herif barışık baskısını kıramayınca hep faul yaptıTransferi geçtin artık, şu VAR olayına çözüm bulmamız lazım, tüm transferlerden önemli. Göz göre göre 2 penaltımız yendi, dün var hakemi bir daha maçımıza atanmamali, azılı bir Gs düşmanı.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakem hakem olmadığı için oyunda kaldı 2 kere filan atılması lazımdı en az.O Van drongenmidir ne halt sa kasap herif iki üç oyuncumuz sezonu kapatacaktı nerdeyse o öküz yüzünden 2-3 kere kartlık net müdahelesi var en az 3-4 tane de tartışmaya açık kartlık pozisyonu var herif barışık baskısını kıramayınca hep faul yaptı
Emre akbabaYeni 10 numaramız kim olacak acaba
filip marchwinski’de son durum ne üstad
Nasil yok rengim. 5M maas veririz yeterli olmaz mi? Ztn her gelene saçıyoruzRafa tam Mertens'in bölgesine harika takviye olurdu ama en az 10 tane talibi olur. Hele hele bonservisi elindeyken bizi seçmesi için elimizde bir koz yok.
Edebali bey bi ara burada yzan edebali bey mi? Golde bence de ofsayt yoktu yediler golü
Edebali bey bi ara burada yzan edebali bey mi? Golde bence de ofsayt yoktu yediler golü
filip marchwinski’de son durum ne üstad
Sistem otomatik nasıl belirliyor biri açıklasın. Bende izledim yayını ama kesinlikle ikna olmadım. Eğer topta bir sensör vs yoksa sistem görüntüden nasıl belirleyecek topun ayaktan çıktığı anıDün Erman Hoca pozisyona ne dedi diye iki dakika açtım, Aspor'da Erman ile yayın yapan kişi , adını hatırlamıyorum, bu çizgilerle ilgili şunu söyledi :
Eskisi gibi çizgi çekiliyormuş kişiler tarafından. Topun ayaktan çıkması da oyuncunun önde olup olmaması da sistem tarafından belirleniyormuş. Çok kritikti ofsayt ama sanki bir tık önde gelmişti İcardi maç izlerken.