Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen linç edeceksiniz ama yıllardır savunduğum tek bi konu var

8-10 cm ofsayt pozisyonları için asla yangın yapmaya gerek yok. Aleyhimize de lehimize de olsa yıllardır aynı şeyi söylüyorum

Çizgiyi şöyle çektin böyle çektin mevzularıyla 8-10 cmlik ofsayti her türlü lehine çevirme potansiyelin var. Topa dokunmadan yarim saniye önce çeksen farklı yarim saniye sonra çeksen farklı. Verse de vermese de mühim degil bence. Futbolun doğası bu basketbol degil

Bariz ofsaytlere zaten insan eli müdahil olamaz yarı otomatik sistem varken

Dünkü pozisyon için yangın yapılacak birşey yok ofsayt gibiydi zaten asıl konusulacak konu haftalardır hiç edilen penaltilarimiz

Yari otomatik ofsayt sistemi manipulasyona cok musait. Eskiden cizgi vs. vardi. Yine bolca katakulli cevirselerde buyuk tepki goruyorlardi. Simdi bilgisayar yapti diyip isin icinden cikiyorlar. Icardi'nin dunku pozisyonda ofsaytta olmadigi ayan beyan ortada.

Sudan ucuz iki transfer yaptıktan sonra Rıdvan'a para gömeceğimize ihtimal vermiyorum. Onu da kiralık verirlerse belki.
Tete için teklif haberleri var, doğruysa şu an sadece ödeme şekli kalmıştır pazarlıkta. Bu performansından sonra üstüne teklif geliyorsa mutlaka gönderilir.

Tüzüğümüze AFRO-ARAP sporcu transferi gerçekleştirilemez yasak maddesi eklenmeli.

Sistem otomatik nasıl belirliyor biri açıklasın. Bende izledim yayını ama kesinlikle ikna olmadım. Eğer topta bir sensör vs yoksa sistem görüntüden nasıl belirleyecek topun ayaktan çıktığı anı
Söyleyen kişi manuel bir müdahalenin olmadığını her şeyin sistem tarafından yapıldığını söyledi. Bunu biz de bilmiyorduk mesela diyor.

Zaten ofsayt kritikti hadi geçtik diyelim. Sistemselmiş, bilgisayar kendi çiziyor deniliyor. Ki ben izlerken ofsayt diye düşündüm açıdan fark eder belki ama üstünde çok durmadım. Yalnız İki tane net penaltı pozisyonu var. İzleyen herkes penaltı diyor. Onların daha çok dile getirilmesi lazım. Ne yapıyor bu var hakemleri?

Sistem otomatik nasıl belirliyor biri açıklasın. Bende izledim yayını ama kesinlikle ikna olmadım. Eğer topta bir sensör vs yoksa sistem görüntüden nasıl belirleyecek topun ayaktan çıktığı anı

Link attım ama açılır mı bilmiyorum. WhatsApp Aspor kanalında var dediğim video.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt