Ahmet Okan
Büyük Kaptan
İcardi asist yapma konusunda iyi aslında viniciusu ileri atıp icardiyi biraz daha geride oynatsak nasıl olur acabasanmam o bölgeye transfer yapacagımızı. icardi vinicius birlikte oynatır belki okan hıca.
İcardi asist yapma konusunda iyi aslında viniciusu ileri atıp icardiyi biraz daha geride oynatsak nasıl olur acabasanmam o bölgeye transfer yapacagımızı. icardi vinicius birlikte oynatır belki okan hıca.
35 vermezler tabi bonuslarla toplam 20-25 gibi bir rakam verirler. 17.5+7.5 gibi bir rakam verirler.hiç sanmam onlar kimleri ne paralara satıp yine 15-20'den fazlasını vermediler kimseye.Herhalde bir Gonzalez'i aldılar 25'e filan , Zaniolo'ya 35 vermezler.
Gerçi düşündüm de ikisi de sahada olsa farketmez 4 tane yerli oynatıyoruz sahadaYaşı iyi, beknaz kerkenezini a2'ye gönderip getirilmelik hareket.
Demirbayı çıkarıp bunu sokarız hop maçta yabancı da sayılmaz
2 set daha kiralayıp parasını çıkarttıktan sonra neden olmasın.Zanioloyu 15 e verıyoruz cumartesi indirimi
Bakambunun para ettiği piyasada illa ki parasını çıkarır.2 set daha kiralayıp parasını çıkarttıktan sonra neden olmasın.
Onda artık bir sıkıntı çıkma ihtimali yok. 7.5-10 milyona satıyoruz desek 10'dan fazla talibi çıkar. Zaniolo'dan kar ederiz her türlü bundan sonra.zaniolo verdiğimizi çıkartsın yeter
Şaka ediyorum ya. Aston alıp italyanlara çakacak bizde yav 35 alacaktık tüh diyeceğiz.Bakambunun para ettiği piyasada illa ki parasını çıkarır.
Doğru diyor. Ali cabbar zaten birakacak ne istiyorsunuz adamcağız mutlu ayrılsın algısı oluşmaya başladı Türkiyede. TFF baskaninin değişmemesi bile bu işlerde payının olduğunun kanıtı. Verilen sözler mi var ne var bilmiyorum ama normal şartlarda bu kadar skandal olaydan sonra o makamda duramamasi lazımdı[
MEDIA=twitter]1753753648385978731[/MEDIA]
Fotodan bağımsız yeni tarz kramponlari hiç beğenmiyorum ya. Neydi bizim çocukluğumuzdaki kramponlar valla
fazla feminenFotodan bağımsız yeni tarz kramponlari hiç beğenmiyorum ya. Neydi bizim çocukluğumuzdaki kramponlar valla