Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.831
- 4.536
- 1.468
assignon baligi büyükmüs ya begendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun atti. Gayet de şık 1 goldu ama ofsayt ayagina yediler10 milyon euro kazanan bir adama göre gayet var
penaltı harici en son ne zaman gol attı?
artık toparlaması lazım
OhaDubua 27 top kaybı yapmıs
Allah korumuş demekki bons falan verip almadık allahtanassignon rezalet oynuyor ve gol yedirdi
Kendi sayfasında çok iyi oynuyo diyen varassignon rezalet oynuyor ve gol yedirdi
Kadayıf a dur de ciğerini koruAlalım. 8 ve 10 numarasızlıktan kuruduk
Biz de baklava isteriz de bizimkiler kadayıf bile alamayacak halde. Yoksa gitsinler 26 yaşında toreira gibi adam bulsunlar bulabiliyorlarsaKadayıf a dur de ciğerini koru
yaza inşallahBiz de baklava isteriz de bizimkiler kadayıf bile alamayacak halde. Yoksa gitsinler 26 yaşında toreira gibi adam bulsunlar bulabiliyorlarsa
Şuan o bölgeye hemen katkı verecek bir adam şart bence. 36 yaşında mertens ve demirbayın sırtına binmiş gidiyoruz, çok riskli. Niteliği geçtim nicelik olarak bile eksiğiz o bölgedeyaza inşallah
ziya varŞuan o bölgeye hemen katkı verecek bir adam şart bence. 36 yaşında mertens ve demirbayın sırtına binmiş gidiyoruz, çok riskli. Niteliği geçtim nicelik olarak bile eksiğiz o bölgede
Nerde o cidden, floryaya uğramadı mı hala. Maçlara zaten arada bir uğrayıp kayboluyor, bizim futbolcumuz değil gibi adam sezon başından beridirziya var
bugün gelecektiNerde o cidden, floryaya uğramadı mı hala. Maçlara zaten arada bir uğrayıp kayboluyor, bizim futbolcumuz değil gibi adam sezon başından beridir