Hüseyin Eriş
Cezalı
- 12 Ocak 2024
- 156
- 39
- 48
Kaptan
Kaan - Nelsson - Abdul - Spinazzola
Torreira - Pasalic
Baris - Harit - Kerem
Icardi
Kaan - Nelsson - Abdul - Spinazzola
Torreira - Pasalic
Baris - Harit - Kerem
Icardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino'yu 6 milyon Euro edecek bir faydasını görmediğimiz icin gönderdik ama bu Berkan'in Angelino'dan daha iyi bir sol bek olduğu anlamına gelmiyor.Allah allah angelino iyiyse neden almadık neden göremedik maçını. Bakambu ihtiyacımız olan adam değil
Bakambu bu ligin dinamiklerine uygun bir adam değildi. Olsa coktan forma görürdü. Bakambunun en iyi olduğu dönem bile kanat forvetti. Hic bir zaman tek forvet oynayacak bir adam değildi. Kongoda bile goruyoruz ne top tutabiliyor ne bişey yapabiliyor. Kör dövüşü gibi gecen afrika kupasinda bile 2. Yarı haller girip neredeyse %90 bütün toplari indirdi. Vinicius gol atamasa bile topun bizde kalmasini sağlayacak tarzda bir adam. Crivelli de böyleydi. Az gol atar ama sürekli takımını önde tutardi. Bununda mimari okan hocaydi. Bu transfere en çok okan hoca sevinmistir. Seferovic transferide böyleydi mesela ama o adam sicramayi bile unutmuştu hic katki veremedi. Bakambuyu oyuna almadi etmedi diyoruz da bizim hoca önde top tutmayi seven bir adam. Bakın görün carlostan sonra icardi kötü oynadığında 90dk sahada kalmayacakVinicius << Bakambu
Angelino >> Berkan
Boey >> Aurier
Nerden baksan eksi
Beni en cok üzen adamdır cidden. Ama bir yandan da bakiyorum adam cift hanelere geldi bile. Yari yariya oynadığı dönemde bile bir nebze katkı verdi. Bizi bitiren transferler ziyech ndombele ve tete oldu.Son 2 transfer döneminde ağır sıçtık. Zaha'dan Keita etkisi bekliyordum o bile yanılttı.
O ne demek ya bizim gibi bir takımda 6 milyonluk topçu ederinde sol bek ihtiyacımız yok mu diyorsun ne alaka? Yedek santrafor 7.5 milyon eur a gittiAngelino'yu 6 milyon Euro edecek bir faydasını görmediğimiz icin gönderdik ama bu Berkan'in Angelino'dan daha iyi bir sol bek olduğu anlamına gelmiyor.
6 milyon zorunlu opsiyon olmasaydı su anda Angelino oynuyor olacaktı o bölgede.O ne demek ya bizim gibi bir takımda 6 milyonluk topçu ederinde sol bek ihtiyacımız yok mu diyorsun ne alaka? Yedek santrafor 7.5 milyon eur a gitti
Beni en cok üzen adamdır cidden. Ama bir yandan da bakiyorum adam cift hanelere geldi bile. Yari yariya oynadığı dönemde bile bir nebze katkı verdi. Bizi bitiren transferler ziyech ndombele ve tete oldu.
@Keramettin TANRIVERDİ işleme alalım sn admirimKedimin ismine Tursuhan koydum
Ziyech de ndombele de ligin çok üstünde yetenekler ama hep gör ki paşaların keyfini bekleyeceğiz ki oynasınlar.
yeni sağ bekimiz nisan ayında katılır takıma
İyi geceler pek değerli rtaslarim
kiralık oldugu halde o herifi neden angelino gibi göndermeye calısmadık bende hala anlayamadımOrta saha işi yattı gibi geliyor alacak olsak hoca hala bitik ndombeleye şans vermezdi ..Bir şekilde ndombeleyi sepetleyip adam alırız diyordum yazık oluyor Toreiranin emeklerine..Bu saatten sonra Demirbayin formunu devam ettirmesi için dua edeceğiz yoksa sıkıntı büyük..
Angelino yu bile zar zor yolladik hocam. Piyasası olmasina rağmen kac ay uğraştık. Ndombele nin son durumunu bütün dünya biliyor. Parasini verip yollicaksak elde dursun demislerdir kisacasi baska açıklaması olamaz. Opsiyon zorunlu olsa bu haberi ilk kuslardan duyardik merak etme ortalığı karistirmak için her mac soylerlerdi 16m luk adama bak diyekiralık oldugu halde o herifi neden angelino gibi göndermeye calısmadık bende hala anlayamadım
o yüzden demıstım acaba opsiyon zorunluda ondanmı gönderemıyoruz
herif 100kg götünü kaldıramıyor