Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiralık oldugu halde o herifi neden angelino gibi göndermeye calısmadık bende hala anlayamadım

o yüzden demıstım acaba opsiyon zorunluda ondanmı gönderemıyoruz

herif 100kg götünü kaldıramıyor
Göndermeyi denemediğimizi nereden biliyoruz? Çünkü adamı göndermek için uğraştık hatta Rennes'e falan da önerdik. Gitmedi oyuncu. Kafana göre de fesih falan yapamıyoruz sonuçta.

Sanchez’i sağ bek mi yoksa orta saha olarak mı kullanalım, Barış Alper’i sol bek mi yoksa sağ açık mı olarak kullanalım, sakat Kaan Ayhan’ı sağ bek mi yoksa orta saha ve stoper yedeği mi yapalım, Berkan’ı orta sahada mı yoksa sol bekte mi oynatalım.
2023/2024 sezonu transfer planlaması özeti

Okan Hoca, yönetime rağmen şu sorunlu ve eksik takımı şampiyon yaparsa gerçekten mucize gibi birsey olur ,İsmail gibi hocalık namina hicbirsey yapmayan bit adamdan daha şanssız durumda açıkcasi

şampiyonluk hamleleri gelmedi ne yazık ki. ben transfer sezonu tam da imdadımıza yetişti ; olmamışlar eksikler belliyken daha net hamleler yapılır diyordum. Angelino Ndombele Tete olmadıysa postalarız zanioloyu geri çağırırız üzerine sol bek + 8 no alırız diye beklerken, eldeki sağ bekimizden olduk. Yerini de dolduramadık (aurier afconda olduğundan transfer olarak bile sayamıyorum). Bu sene şampiyonluğu haketmiyoruz açıkcası ,okan buruk aksini ispatlamaya çalışıyor sadece, geçen sene zort diye Zanioloyu indiren takım ben şampiyon olacağım diyordu.

Sanırım Tete giderse ön bölgeye bir takviye düşünülüyor ben biraz o şekilde izlenim aldım.

Transfer döneminde giden olursa alırız şeklinde bir plan yapılmış eksik kapatmadan daha çok.

Ndombele bu kadar aksarken orta saha bakılmaması ya da düşünülmemesi umarım bize patlamaz.

Sol bek ve otta sahayı hala çözemedik.

Seneye bir kadro kuralım hocanın da beğendiği oyuncularla devam edelim desek bir dolu eksik var

Şöyle bi plan yapayım dedim de kiralıktan dönecekler, hocanın istemediği isimler, transfer lazım olan bölgeler derken tam çorba

şampiyonluk hamleleri gelmedi ne yazık ki. ben transfer sezonu tam da imdadımıza yetişti ; olmamışlar eksikler belliyken daha net hamleler yapılır diyordum. Angelino Ndombele Tete olmadıysa postalarız zanioloyu geri çağırırız üzerine sol bek + 8 no alırız diye beklerken, eldeki sağ bekimizden olduk. Yerini de dolduramadık (aurier afconda olduğundan transfer olarak bile sayamıyorum). Bu sene şampiyonluğu haketmiyoruz açıkcası ,okan buruk aksini ispatlamaya çalışıyor sadece, geçen sene zort diye Zanioloyu indiren takım ben şampiyon olacağım diyordu.
Sampiyonluk hamlelerini Fener yapti cunku sampiyon olmayi bizim yonetimden daha cok istiyorlar.

Zaniolo Milan çıkmış galiba
Zaniolo'yu Milan'da isteyen Maldini'ydi onu da yolladılar

Zaten sağ kanat da doldu Pulusic ve Chukwueze geldi, daha kiradan dönecek Saelemaekers var

Juve ister ve alır diye düşünüyorum. Zaniolo da Juve fanı zaten. Ufak ihtimal Fiorentina yahut Atalanta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt