Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb'nin 5 maci kaldi, 14 degil. Gormuyor musunuz Fb ile iliskileri sınırlı olan Samsunspor bile puan aldigi için neredeyse ozur dileyecek ve oyuncularini suclayacak. Bu ortamda Fb'nin itleri Rize, Kayseri'ye umut baglamak naiflik. Ads, Pendik, Istanbul ve Ts maclari potansiyel puan kayiplari. Biz zaten yeneriz Arena'da.

Yönetim sadece transferde değil hakkımızı savunmakta da vasat kaldı

Samet e verilmeyen el yakın zamanda dalga geçer gibi nelsson a veriliyor
İcardi ye verilen ofsayt aynı hafta dzeko ya verilmiyor vs. Daha onlarca pozisyon var böyle hepsini sayarım

Aynı pozisyonlarda hakem kararları sadece forma rengine göre mi uygulanıyor ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bcbbec1c4091419ae383421053c6ed8d.jpg

Nasıl denk geldi bilmiyorum ama paf takımlarıyla bile çıksa zorlanmadan kazanacakları 4 maç ayarlanmış hepsi bunların arka bahçesi , bu fikstürde bi Sivas eksik kalmış onu da koysalarmış

**sivas deplasmanı da muhtemelen şikeciler soğukta üşümesinler diye bahar ayına yazmışlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu neymiş böyle

Umarım bu transfer dönemindeki cimriliğimiz Kemerburgaz'ın tamamlanması ve bankalar birliğinden çıkmamız ile sonuçlanır.

transfer konusunda bencede okan hoca fazla pasif kaldı

yönetim şampiyonlugu cok önemsemiyor belli ama hoca daha cok baskı yapabilirdi

Şuraya can renktaşimizi kullanarak fiksturu atayim. Ts depinden sonra dusme adayi takimlar hicbir turlu yatamaz febeye. Artik herkes kendi caninin derdine dusecek

Gumruk D
Sivas D
Jeke
Konya D

Burdan cikarlarsa, bizim firesiz gelmemiz lazim demektir sampiyon olmak istiyorsak
aynı mantıktakıyım ben de tamamen - maalesef antalyadan zıpladılar çok ekstra şutla. 0-0 devam eden maçta hala her şey olabilirdi.

Karagümrük'te direnmez düşüncesindeyim - Sivas ve KOnya deplasmanlarından az umudum var ama, onlardan öncede TS deplasmanı

Solbek kesin alinacak mi?
sol bek öncelik gibi konuştu başkan en son gün öncesi ama AVL ye yetişmediyse bilemiyorum lige bağlarlarmı - devre arası transfer ibitirip sezonu bitirecek takımlardan sana boşa çıkacak sol bek olur mu bilemedim.

olsa bile ne fiyat çekerler - BB'den çıkma mantığı dışında para harcamak durumunda kalınması transfer politikasına çok ters gider

evet hoca baskı yapmalıydı. ültimatom vermeliydi ya ben ya transfer diye fmdeki gibi

Teteden de bi 8-10 kağıt kazanırsak harbi satış konusunda zirveyi gördük demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt