Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize orta saha lazım neden kimse görmüyor??En kotu su sag bek sol bek olayini dubua ile cozebilseydik ki dubua olayında tamamen batırdı yönetim aciz kaldı ya iste al yada isteme oyuncuyu isteyip alamamış durumuna düşme.
Şimdi dubua gelmek istemiyor desek adam bizim oyuncumuz seneye geldiğinde sıkıntı o bag kopmuş olacak gelmek istiyor ve biz klup olarak alamiyorsak o daha büyük bir utanç .
Torrera kendini yere bırakıyor arkadaşlar artık bazı maçlarda dakika 70 lerde tek başına top kazanan adam nerdeyse takımda. Boey vardı top kazanan oda gitti maçlarımız tenis maçı gibi olacak eğer torrera yanına birini alamaz isek. Madem para harcamayacaksin ndonbele fesih yap ndiaye al 6 aylik Omar olayı gibi acıma olayı yok futbolda acımasız olacaksınız

Çok sakin duruyoruz ama bu takıma orta saha net lazım. Orta sahamızda Kerem geçen maçta kotu oynamadi ama defansif olarak iyi değil adam. Çok çabuk geçiyorlar orta sahamizi. Nasıl bukadar zaman bekleyip orta saha ve sol bek almadılar. 10 numara zaten bir sorun

ya tivitterda Eyüpspor muslera geyik mi ciddi mi inanasım gelmeyen şeyler gördüm.

en çok şampiyoluk kazanan en uzun süre sana hizmet vermiş efsane olmuş topçuyu o şekilde bitmemesi lazım GS sürecinin.

ben de bayılmıyorum ekstra maaşlı kontrat uzatılsın ama herif unique bir adam bizim için.

Muslera da maşallah son 10 maçtır hatasız oynuyor sözleşme yenilemek için neyi bekliyoruz acaba tabi ülkesine dönme düşüncesi varsa o başka

Bakambu’dan gelen 5 milyonu bari transferde kullanın.
5 kuruş harcamadan transferi bitirecekler.

abi dün antalya 30 dakika tek kale oynadı ya o maglubiyeti kafamdan hala atamıyorum. ne güzel lider olacaktık

keşke eray gibi bi serpme kahvaltıyla tüm dertlerimden arınabilsem
Onur bakirla taniş tüm dertlerini unutursun

Muslera da maşallah son 10 maçtır hatasız oynuyor sözleşme yenilemek için neyi bekliyoruz acaba tabi ülkesine dönme düşüncesi varsa o başka
o çözülür - Erden Timur'da demişti "biz içimizde hallederiz o kadarını" diye muslera sorulduğunda.

9unda trasnfer kapansın olacaktır bir şeyler

Muslera ve Mertens maaslarinda ciddi bir indirime giderek 1 sezon daha kalmali bence. Bu saatten sonra kimse 2-3m vermez ikisine de.

Mertens futbolu bırakacak. Yabancı sınırı azaldı. Olamaz öyle birşey zaten

19.00 Beşiktaş - Trabzonspor
19.30 Arsenal - Liverpool
22.45 Inter - Juventus
23.00 Real Madrid - Atletico Madrid