- 6 Eylül 2014
- 93.167
- 64.117
- 4.488
Nerde kaldı bizim transferler. Mr dortnaldan altın s.cmasini bekliyoruz sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların isteği şu.Aklı selim bir insan şunu sorgular.. Anadolu kulüplerinde Gs-fb-bjk hepsinin topçusu oluyor yillardir bu rutin bir durum ..Emrah başsan bizi defalarca yıkmıştır-Yunus bizden kiralık gittiği Adana'da bize 2 tane yasladı hepsini geçtim Taylan dedikleri herif geçen sene rovasatayla haftanın golünü attı bize ve utanmadan hala konusuyorlar..
Tüm bunlara rağmen hadi hepsini kabul ettim süper ligde kaç takımin baskani GS veya bjknin kongre uyesiymis bir de onu izah etsinler..
Bu kadar aptal düşünmekten yoksun bir taraftar grubu ne gördüm ne duydum amatör ligde kiler bile bunlardan daha mantıklıdır ulan bizim topcumuz o takımda siz direk başkanlardan iş bagliyorsunuz her sene.. Eyüp süper lige çıkacak diye altlarına siciyorlar ortalığı ayağa kaldırıyorlar biri de dönüp kendi gotune bakmıyor ulan bu Sivas'ın Alanya'nın Rize'nin başkanları kim k.pasayla sizin nasıl bir iliskiniz var ki süper ligin en iyi forvetlerinden biri thiami size hediye ediyor..
Bu kadar bok içinde yüzen bir camia olamaz ya. Ahlak da yok.Adamın yöneticisi rakip oyuncuya niye hırslı oynuyon plakanı aldık diye tehditte bulunuyo kimse ağzını açmıyor ne hesabı verecekler sn ahbabım
Kesin öyledirGözden kaçırdığım bir şey olabilir ama Taner Kahraman iyi Galatasaraylıdır.
Neye göre kime göre iyi Galatasaraylı?Gözden kaçırdığım bir şey olabilir ama Taner Kahraman iyi Galatasaraylıdır.
Valla renktaşım hiç boşuna kendini hırpalama, bunları adam yerine koyup açıklama yapmak bile gereksiz yorgunluk. Fb söz konusu olduğunda en aklı başında adamın bile nasıl bir anda rambo okana dönüştüğünü çok iyi biliyoruz. Bunlar bu sene şampiyon olabilmek adına aklınıza hayalinize gelmeyecek şekilde iğrençlikler, şerefsizlikler, ahlaksızlık yapmaya yemin etmişler, hesaplayamadıkları sadece yaradanın adaleti, işte o inşallah tecelli ederse kafayı daha tırlatacaklar emin olun.Aklı selim bir insan şunu sorgular.. Anadolu kulüplerinde Gs-fb-bjk hepsinin topçusu oluyor yillardir bu rutin bir durum ..Emrah başsan bizi defalarca yıkmıştır-Yunus bizden kiralık gittiği Adana'da bize 2 tane yasladı hepsini geçtim Taylan dedikleri herif geçen sene rovasatayla haftanın golünü attı bize ve utanmadan hala konusuyorlar..
Tüm bunlara rağmen hadi hepsini kabul ettim süper ligde kaç takımin baskani GS veya bjknin kongre uyesiymis bir de onu izah etsinler..
Bu kadar aptal düşünmekten yoksun bir taraftar grubu ne gördüm ne duydum amatör ligde kiler bile bunlardan daha mantıklıdır ulan bizim topcumuz o takımda siz direk başkanlardan iş bagliyorsunuz her sene.. Eyüp süper lige çıkacak diye altlarına siciyorlar ortalığı ayağa kaldırıyorlar biri de dönüp kendi gotune bakmıyor ulan bu Sivas'ın Alanya'nın Rize'nin başkanları kim k.pasayla sizin nasıl bir iliskiniz var ki süper ligin en iyi forvetlerinden biri thiami size hediye ediyor..
Tam olarak neden sol bek almadığımızı bilen var mı acaba
Bankalar birliği anlasmasndan cikacagimiz icinTam olarak neden sol bek almadığımızı bilen var mı acaba
Ozaman forvet ve aureirei nasıl aldikBankalar birliği anlasmasndan cikacagimiz icin
Beleşe geldilerOzaman forvet ve aureirei nasıl aldik
Yine söyleyeceğim. Bahane g.t gibidir herkeste bulunurBeleşe geldiler
Aurierin maaşıni da Zaha ya kitledik girsinYine söyleyeceğim. Bahane g.t gibidir herkeste bulunur
Düzeltme..Yine söyleyeceğim. Bahane g.t gibidir herkeste bulunur
Sol bek bulduk
Sol bek bulduk