Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.021
- 76.078
- 4.108
Aman diyim bu bayram olmasın.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman diyim bu bayram olmasın.

Taniyormusun Toral BayramovuAman diyim bu bayram olmasın.![]()
Qarabağ ile yaptığımız özel maçta galiba yoktu diye hatırlıyorum ama Qarabağ taş gibi takım Avrupa liginde de devam ediyorlar açıkçası fiziksel olarak iyi olabilir izleyenlere sormak lazım.Taniyormusun Toral Bayramovu
Goygoy mu ciddi mi zira yedek forvet ve sağ bek aldık aynı dönemde onlar da etkilemiyor muydu süreci sol bek almayın mı demiş bankalar birliği anlamadım ona vereceğimiz 1-2 milyon euro ile mi çözüyoruz işiBankalar birliği anlasmasndan cikacagimiz icin
Qarabağ ile yaptığımız özel maçta galiba yoktu diye hatırlıyorum ama Qarabağ taş gibi takım Avrupa liginde de devam ediyorlar açıkçası fiziksel olarak iyi olabilir izleyenlere sormak lazım.
Hakan Balta geliyormusBayram mı geliyormuş
Şu videoyu izledim de fena degil gibi
Aynen aynen Samsun sattı trabzon sattı zaten hadi bunlar sattıda seni tutan neydi a fener kendi evinde şutun yok deseydin ya abiKafayi yemek üzereyim. Sabahtan beri samsun size maçı sattı algısı yapiyor sirkettekiler bile. En akillilari bile konu fb olunca dünyanın en mal adamina dönüşüyor. Bunu 1000 kere gördüm. Normal ortamda otur aa dersin nasil kendini gelistirmis etmis, konuyu futbola getir hemen iq lari 10 a düşüyor
Dobarlan bu sen deelsin
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanayan yarayı çözecek adam da işte zaten oynasa burada işi neİstesem bende oynardım ama bakkala bile koşacak halim yok rdas
yerli solbekkkk
Dobarlan bu sen deelsin
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi