Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "Sol bek konusu alevlenmişken söyliyeyim normalde o ismi sorduğumuzda kulüp direk yalanlardı ama Köhn konusunda hiçbir yalanlama yok. Çok ekstra bir sol bek çıkmazsa bu transferin biteceğini düşünüyorum."

Burhancan Terzi: "Galatasaray tarafından Bayramov 2 senedir takip ediliyor."

Burhancan Terzi: "Kamada, Dybala gibi adamlar Avrupa'da olmayacakları için geleceklerini düşünmüyorum o yüzden Eriksen'nin ihtimali daha fazla olarak görüyorum."

Burhancan Terzi: "Arias ismini kulüp yalanlamadı Tete'nin satışına bağlı bir transfer olur."

Burhancan Terzi: "Ziyech dün MR'a girdi sonuçlarıyla ilgili kulüp tarafından resmi açıklama yapılır."

Theo Hernandez örneği de var reis.Bu adam 4lü savunma oynamaya alışkın 1 futbolcu 3lü savunma sistemine uyum sağlamadı diye Fransa Milli Takım'ı da 4lü savunma oynamaya geçti ki piyasanın en iyi sol beki olarak bilinen 1 oyuncu bile ayak uyduramıyosa niye deneyelim?Lig için diyosan çoğu maçta işimize gelebilir ama zorlu maçlarda ayak uyduramağını gözlemleyebiliriz.Hannover takımında belki de 4lü 1 savunmada oynuyodur oraısnı bilemem izlediğim 1 oyuncu değil..
Baktım hızlıca, altyapı dahil ağırlıkla dörtlünün solunda oynamış. Gerektiğinde stoper falan oynatmışlar. Hannover'de sol kanat olarak kullanılmış baya. Hannover'e kadar 4-2-3-1'in sol beki.

kohn.jpg

Akturkoglu vinicous ile çokça yer değişir hoca gidip Zahayi kesmezse. Şu kadroyu tamamlayan en önemli parça Mertens yerine Ziyech ti ama eleman nerde Onu bile bilmiyoruz
Yani şu haliyle Kerem Aktürkoğlu nu en az 2-3 hafta dinlendirmekten yanayım. Hem takım için hem kendi için bir toparlanmaya ihtiyacı var

Ama yerine sağ kanattta kimi kullanabiliriz diye bakıyorum. En uygun aday form durumuyla gösterdiği gelişimle Barış Alper ama Barış Alper maalesef kadroda 2 yeri birden doldurmak zorunda kalıyor geldiğimiz durumda. Sol beke transfer yapılmadığı için Barış Alper in orda kullanılmasından yanayım. Diğer alternatif aslında sene başında o formanın sahibi Hakim Ziyech Şubat ayına geldik Galatasaray formasıyla 80 dakika ve fazlasında sahada kaldığı maç sayısı 3 adamın koca sene boyunca, zaten 4 ay sonra gidecek adam dediğin gibi nerde olduğunu bile bilmiyoruz şu anda. Gelir ben kendimi yeniden ispat edicem derse dediğim gibi zaten o formanın sahibi Ziyech. En son alternatifimiz Tete adamın oynamaması daha hayrımıza olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt