- 12 Temmuz 2022
- 1.951
- 1.032
- 528
toral bayramov sol ayaklı diyor ama adam sağ bekte oynuyor bu nasıl iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
120-130 almak şart bastığın günlerdeGünde kaç gram protein alıyorsun
Günde kaç gram protein alıyorsun
120-130 almak şart bastığın günlerde
80Sen 60-70 kilomusun? Yoksa az 120-130
Keşke hiç düşünmesenBurhancan Terzi: "Kamada, Dybala gibi adamlar Avrupa'da olmayacakları için geleceklerini düşünmüyorum o yüzden Eriksen'nin ihtimali daha fazla olarak görüyorum."
Baktım hızlıca, altyapı dahil ağırlıkla dörtlünün solunda oynamış. Gerektiğinde stoper falan oynatmışlar. Hannover'de sol kanat olarak kullanılmış baya. Hannover'e kadar 4-2-3-1'in sol beki.Theo Hernandez örneği de var reis.Bu adam 4lü savunma oynamaya alışkın 1 futbolcu 3lü savunma sistemine uyum sağlamadı diye Fransa Milli Takım'ı da 4lü savunma oynamaya geçti ki piyasanın en iyi sol beki olarak bilinen 1 oyuncu bile ayak uyduramıyosa niye deneyelim?Lig için diyosan çoğu maçta işimize gelebilir ama zorlu maçlarda ayak uyduramağını gözlemleyebiliriz.Hannover takımında belki de 4lü 1 savunmada oynuyodur oraısnı bilemem izlediğim 1 oyuncu değil..
Yani şu haliyle Kerem Aktürkoğlu nu en az 2-3 hafta dinlendirmekten yanayım. Hem takım için hem kendi için bir toparlanmaya ihtiyacı varAkturkoglu vinicous ile çokça yer değişir hoca gidip Zahayi kesmezse. Şu kadroyu tamamlayan en önemli parça Mertens yerine Ziyech ti ama eleman nerde Onu bile bilmiyoruz
Köhn direk gelsin aksam ucagiyla kanım aşırı kaynadı bu arkadaşa