Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.109
- 4.156
- 1.278
Hocam cık ozaman 160-170gramlara, kas gelişiminden bahsediyoruz degilmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah uyandığımda benim tayyareTaş gibi maşallah
Geceleri yatmadan önce benim tayyare.Sabah uyandığımda benim tayyare
Tüm bunları 5 günde yapmamız olası değil gibi ahbertKöhn + Bayramov gelirse sol bek rotasyonu zenginleşir. Barış Alper sağ kanatta süre alabilir. Rotasyonda yerini kaybedecek Tete'yi bonservisiyle veya kiralık gönderip bir 10 numara alırsak enfes olur o zaman.
Köhn + Bayramov gelirse sol bek rotasyonu zenginleşir. Barış Alper sağ kanatta süre alabilir. Rotasyonda yerini kaybedecek Tete'yi bonservisiyle veya kiralık gönderip bir 10 numara alırsak enfes olur o zaman.
Mesele Köhn zaten.Angelino hep kesiyordu ama yav 1 tane videosu yok ki zaten
Kuralı ortaya atanların bile bilgisi olduğunu sanmıyorumAzeri bayram kardeşimiz seneyede yerli sayilacaksa bence alınabilir ama bunu bilen yok sanırım
Çok o kadar protein hocam 1.5 katı değil miydiHocam cık ozaman 160-170gramlara, kas gelişiminden bahsediyoruz degilmi?
Bu sene de yerli sayilamiyor sanirim. Ya Kerem Demirbay ya da o yerli olabilir.Azeri bayram kardeşimiz seneyede yerli sayilacaksa bence alınabilir ama bunu bilen yok sanırım