Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eriksen, köhn yanına eşantiyon suleymanov, ndombele fesih, kazimcan kira
Birazda biz sevinelim yaw,
30+ oyuncu satiyoruz hala bedelsiz kiralama, fırsat peşine düşmüşüz

kenan karamanın şov yaptığı ligi ciddiye almam

köhn geleceğine bayramov gelsin en azından avrupa ligi tecrübesi var

kenan karamanın şov yaptığı ligi ciddiye almam

köhn geleceğine bayramov gelsin en azından avrupa ligi tecrübesi var
1707152582936.webp

Bayramov bize karşı oynamis şov yapmış diyorlar Okan hocam angelino beğendiği gibi beğenmiş olabilir mi

Galatasaray: "Hakim Ziyech, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından 3 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da takıma katılmış, 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

ben bi Ferhan Şensoy oyunu yapıştırayım - havada haberler şu an.

Galatasaray: "Hakim Ziyech, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından 3 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da takıma katılmış, 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

İyi bari maaşını fifa ödeyecek

Azerbaycandan 20 yılda eli ayağı düzgün tek topçu çıkmamış şu an en büyük oyunculari Hatay'ın 4 gol atan forveti bırakın Allah aşkına fanteziyi.. 100 yılda 1 çıkacak Azeri topcuyu biz mi bulacağız

Elveda. 1-2 ay daha görmeyiz. 1 maç daha alsa yeter
28F51647-ED9E-4AB5-9C18-C3C23EE4A1B0.webp

Ağır bir sakatlığa benziyor

BAĞ geçen her olay düzgün fizik tedavi ve güçlendirme gerektiriyor burkulma dahi olsa - ödemleri at, fizik tedavi , ağrı sızı vs olmadan hareket yapabil , antreman açığını kapat.

1.5 ay en iyi ihtimal bence

şurdan biliyorum - ben dizimi paramparça ettiğimde çapraz bağ kıkırdak - sonrasında epey ciddi fizik tedavi süreci yaşadım. gittiğim yer fenerin amatör branş sporcularının olduğu yerdi - sürekli bayan basket voleybol vs geliyordu onlardan biraz biliyorum. bileğinde bağ kopmamış ama kötü burkulmuş kız 1 ay boyunca nerdeyse benle aynı süre geldi.

ordaki fizyoterapistte hangi sezon hatırlamıyprum bjknin sağlık kadrosundaydı bir sonraki sezon mu ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt