- 1 Ağustos 2009
- 46.506
- 48.768
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adamlar beceriksiz.NF den oyuncu almayan kaldı mı :?
Nevzat Dindar: "Derrick Köhn transferini Galatasaray bitirme noktasına getirdi..Kulüpler arasında anlaşma an meselesi. Oyuncu teklifi kabul etti."
Yarım sezon kiralama: 400B €
Satın alma opsiyonu: 2M €
Gökenim @Melikşah Aydoğan gelse de bizi yemleseAma haydi, bi duyum kolpa gelsin artık, kuruduk resmen
Bu rakamların olma ihtimalini görmüyorum. Nevzat güvenilir bir isim değil.Nevzat Dindar: "Derrick Köhn transferini Galatasaray bitirme noktasına getirdi..Kulüpler arasında anlaşma an meselesi. Oyuncu teklifi kabul etti."
Bilmiyorum. Sol bektir gelsin.
biraz sabrediniz - şu ferhan şensoy'un orjinal "Pardon" oyunu bitsin - düşündüğüm işler varBu rakamların olma ihtimalini görmüyorum. Nevzat güvenilir bir isim değil.
Şampiyon olacağımıza o kadar eminim ki sezon başından beri iş yerinde herkeze ısrarla söylüyorum mesela burdada söylüyorum bu fenev denen ucube camia mümkün değil şampiyon olamaz ve yazıyorum en az 5-10 sene daha hasret kalacaklar3 ay sessiz olup takıma destek olun, şampiyon olamazsak sabahlara kadar ağlarsınız.
Karşıdaki zihniyeti sene başından beri anlamadınız umarım artık anlarsınız.
Boey vibe resmen tutar bu çocukNevzat Dindar: "Derrick Köhn transferini Galatasaray bitirme noktasına getirdi..Kulüpler arasında anlaşma an meselesi. Oyuncu teklifi kabul etti."