Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derrick Kohn transferi çok zor bir transfer, o yüzden transfer sezonunun son gününe hatta son saatine kadar uğraşılması çok normal. Tam bir vizyon transferi.

Haluk Yürekli: "Genelde transfer işlerine çok girmek istemiyoruz belki bugün baskın yayında yapabilirdik."

Haluk Yürekli: "Galatasaray Köhn'ü için kiralık + satın alma opsiyonuyla almak istiyor fakat Hannover bu teklife sıcak bakmıyor."

Haluk Yürekli: "Hannover Galatasaray'dan 3.5 m euro para istiyor."

sezon sonunda serbest kalma maddesi oluyormuş adamın 3 M

adamlarda 3.5 istiyormuş

adamda okey demiş bize.

özetle yarım sezon daha kullanmak istiyorsan farkı 500 k

Son düzenleme:
Haluk Yürekli: "Bu oyuncunun menajeride Ersin Akan son gün Levent'i de getirecekti. Ersin Akan oyuncuyla bir fotoğraf paylaştıktan sonra huylamıştım son gün Levent olmadı başka oyuncuda olabilir denilmişti fotoğrafı gördükten sonra peşine düştüm ve bu transfer olsun diye çok mücadele varmış."

Haluk Yürekli: "Galatasaray teknik heyeti onay vermiş, oyuncu tarafıyla anlaşılmış, Hannover ile pazarlıklar sürüyor. Galatasaray devre arası bitirmek için uğraşıyor teklifler karşılıklı gidip geliyor bir noktada bitirilmek için efor harcanıyor."

Kohn satın alma opsiyonlu kiralık istemişiz. Oyuncu gelmek istiyormuş, Kulübü direk 3.5 istiyormuş. Şartlı satın alma 500 bin + 3.3 milyon euro ile belki denebilir. Bakambu satıldıktan sonra başkan bonservis verebilirsiniz demiş yani taksitli 3.5'a da alabiliriz. Ama bence görüşülen başka oyuncularda olabilir diye düşünüyorum.

Haluk Yürekli: "Dursun Özbek Bakambu'dan gelen paradan sonra bonservis harcayabilirsiniz talimatı vermiş."
adam bugünkü roportajda diyor zaten " uzun vadede işimize yaracaksa tabii ki harcayacağız bonservis"

1. maksat yazın daha geniş seçencek
2. maksat farklı yönetim gelirse kontratlı yeni trasnferi zorlamayalım onalra mantığı

gibi şeyler dedi

köhn haberi kaan ve keremin menecerine yapılan bi ikram gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt