Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.759
- 7.292
- 1.743
O madde yazin gecerli oluyormus.3 milyon serbest kalır maddesi varken alınmalı bence.
Simdi almaya kalkarsan 3 milyondan fazla isterler sene sonu zaten her türlü 3‘e satacaklari icin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O madde yazin gecerli oluyormus.3 milyon serbest kalır maddesi varken alınmalı bence.
1 kiralama 3 satın alma gibi bir şey olabilir. Ama ben olacağını sanmıyorum.O madde yazin gecerli oluyormus.
Simdi almaya kalkarsan 3 milyondan fazla isterler sene sonu zaten her türlü 3‘e satacaklari icin.
Bonservis vermek istersek sanırım alırız, ama kiralık durumunda diretir isek pas geçeriz gibi duruyorHaluk Yürekli: "Hannover Galatasaray'dan 3.5 m euro para istiyor."
Cevabını aldım o halde yaptığım yorumun.Haluk Yürekli: "Dursun Özbek Bakambu'dan gelen paradan sonra bonservis harcayabilirsiniz talimatı vermiş."
Bonservis vermek istersek sanırım alırız, ama kiralık durumunda diretir isek pas geçeriz gibi duruyor
3.5 çok okey bir para ya.sezon sonunda serbest kalma maddesi oluyormuş adamın 3 M
adamlarda 3.5 istiyormuş
adamda okey demiş bize.
adam bugünkü roportajda diyor zaten " uzun vadede işimize yaracaksa tabii ki harcayacağız bonservis"Haluk Yürekli: "Dursun Özbek Bakambu'dan gelen paradan sonra bonservis harcayabilirsiniz talimatı vermiş."