Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis vermek istersek sanırım alırız, ama kiralık durumunda diretir isek pas geçeriz gibi duruyor
Bakambu'dan gelen paradan sonra bonserviste verebilirmişiz. O yüzden bence farklı adaylarda olması çok muhtemel Widowik, Vanderlan, Dorgu, Moura, Köhn ile görüşüyoruzdur muhtemelen bonservis ödeme ihtimalimizde varsa özellikle bu isimlere tekrar görüşülmüştür diye düşünüyorum neticede bu isimler bize yazılan isimler takip ettiğimizi düşünüyorum. Bakalım kim gelecek?

Baskanim bakambudan gelen bonservisten biraz harcayabilirsiniz demis haa?

sezon sonunda serbest kalma maddesi oluyormuş adamın 3 M

adamlarda 3.5 istiyormuş

adamda okey demiş bize.

özetle yarım sezon daha kullanmak istiyorsan farkı 500 k

500 bin icin sezonu cöpe mi atacaklar diyorsun? Adamlarin yerine oyuncu getirme sanslari yok. Üstüne bu hafta sonu Hamburgu yenerlerse, birden geri Bundesligaya cikma yarisina girecekler. Ben bizim kira + opsiyonlu tekliflerimizi kabul etmezler diye düsünüyorum.

benim anlamadığım city yaşlı takım eyvellah oyuncuları çok kaliteli tamamda bu topu nasıl bu kadar çabuk geri alıyorlar ve rakibe nasıl böyle pres yapabiliyorlar.Hoca faktörü mü acaba

500 bin icin sezonu cöpe mi atacaklar diyorsun? Adamlarin yerine oyuncu getirme sanslari yok. Üstüne bu hafta sonu Hamburgu yenerlerse, birden geri Bundesligaya cikma yarisina girecekler. Ben bizim kira + opsiyonlu tekliflerimizi kabul etmezler diye düsünüyorum.
yok biz sezon sonu 3 yerine eğer adamı doğru buluyorsak 3.5 verip şimdi alırız diyorum.
yazın havuz fazla olur ama 25 yaş ya da daha genç / potansiyel sol bek yazın bu fiyata bulabilir misin havuz geniş olsa bile ?

eğer OKan hoca tamamdır bu adamı ben çatır çatır kullanırım - alınır.

zaten 6-7 M verecek bütçe hesaplasalardı EkimDe angelinho oturtulmazdı boşuna - alınıp en kötü yazın ufak kar ederek satılırdı.

ne olursa olsunda kuzey afrika / arap marketinden uzak duralım bir süre yav . çok sıkıldım Fegouli'nin tirpli hallerinden beri sevmiyroum oralardan profil .

Ben sizin kadar soğuk değilim, evet inişli çıkışlı ona katılıyorum ama top sürme ve temposu olan bir oyuncu. Levent Mercan'a göre çok önde bana kalırsa.

Köhn ise kesinlikle denenebilecek oyuncu. 3-3.5 verilir illa ki ama çok problem ediyorsak 1 milyon kiralama + 2 opsiyon şeklinde de yapabiliriz. Luyindama tarzı alınabilir. Kulübü de sıcak bakacaktır.
Yabancı sayısı 12ye inecek seneye öyle denemelik yada yedek yabancı tutamayız kadroda. Yabancıların hepsi çok iyi olmslı. Buna bakarak kiralık almak istiyolar sanırım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

scout mcout falan değil yani .yine menajerin oyuncu ittirmesi tutar tutmaz o ayrı.

Angelino'dan bizde ve bizim ligde olmama sebebi girdiği ikili mücadele sayısında saklı. Bu adı geçen Köhn ikili mücadelelerde çok iyi imiş denilene göre o yüzden umutluyum.

Ts sağ beke Münier sol beke de alioski yi almak üzere.. Sağ ve sol bekleri leşti..1 haftaya onuachu ve pepe de döner.. Bunlar fb ye yenilmez iceride

spongebob-spongebob-fish.gif

Yabancı sayısı 12ye inecek seneye öyle denemelik yada yedek yabancı tutamayız kadroda. Yabancıların hepsi çok iyi olmslı. Buna bakarak kiralık almak istiyolar sanırım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi öyle düşünülebilir ama 12 yabancının hepsi 2+ maaşa sahip olan oyunculardan olamaz. Köhn gibi oyuncular da araya girmeli. Maaşı belli rakamları geçmeyen oyuncuları bir şekilde elden çıkarabiliriz.

Muslera- Sanchez - Torreira - Zaha - Icardi, yüksek maaşlı yabancılar statüsünde bir sonraki sene de kalır muhtemelen. Muslera da mantıklı hareket ederse 1-1.5 bandına çekebiliriz.

Tete - Nelsson - Oliveira satılabilir kalma ihtimalleri de var.

Mertens emekli. Ndombele-Ziyech-Aurier (daha izlemedik tabi) ile muhtemelen devam edilmez.

Dubois- Cicaldau- Ross- Yusuf Demir ise ne olur bilinmez ama kalmayacaklardır:)

Yabancı sayısı olarak elimiz aslında çok da dar değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt