Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.686
- 1.500
- 1.538
adam bir türlü maça çıkamadı be üst üste , yazın şutHaluk Yürekli: "Hakim Ziyech giderken sakattı dönerken de sakat sanıyorum 3 hafta uzak kalacak."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam bir türlü maça çıkamadı be üst üste , yazın şutHaluk Yürekli: "Hakim Ziyech giderken sakattı dönerken de sakat sanıyorum 3 hafta uzak kalacak."
Bakambu'dan gelen paradan sonra bonserviste verebilirmişiz. O yüzden bence farklı adaylarda olması çok muhtemel Widowik, Vanderlan, Dorgu, Moura, Köhn ile görüşüyoruzdur muhtemelen bonservis ödeme ihtimalimizde varsa özellikle bu isimlere tekrar görüşülmüştür diye düşünüyorum neticede bu isimler bize yazılan isimler takip ettiğimizi düşünüyorum. Bakalım kim gelecek?Bonservis vermek istersek sanırım alırız, ama kiralık durumunda diretir isek pas geçeriz gibi duruyor
sezon sonunda serbest kalma maddesi oluyormuş adamın 3 M
adamlarda 3.5 istiyormuş
adamda okey demiş bize.
özetle yarım sezon daha kullanmak istiyorsan farkı 500 k
yok biz sezon sonu 3 yerine eğer adamı doğru buluyorsak 3.5 verip şimdi alırız diyorum.500 bin icin sezonu cöpe mi atacaklar diyorsun? Adamlarin yerine oyuncu getirme sanslari yok. Üstüne bu hafta sonu Hamburgu yenerlerse, birden geri Bundesligaya cikma yarisina girecekler. Ben bizim kira + opsiyonlu tekliflerimizi kabul etmezler diye düsünüyorum.
Yabancı sayısı 12ye inecek seneye öyle denemelik yada yedek yabancı tutamayız kadroda. Yabancıların hepsi çok iyi olmslı. Buna bakarak kiralık almak istiyolar sanırım.Ben sizin kadar soğuk değilim, evet inişli çıkışlı ona katılıyorum ama top sürme ve temposu olan bir oyuncu. Levent Mercan'a göre çok önde bana kalırsa.
Köhn ise kesinlikle denenebilecek oyuncu. 3-3.5 verilir illa ki ama çok problem ediyorsak 1 milyon kiralama + 2 opsiyon şeklinde de yapabiliriz. Luyindama tarzı alınabilir. Kulübü de sıcak bakacaktır.
Haluk Yürekli: "Dursun Özbek Bakambu'dan gelen paradan sonra bonservis harcayabilirsiniz talimatı vermiş."
Tabi öyle düşünülebilir ama 12 yabancının hepsi 2+ maaşa sahip olan oyunculardan olamaz. Köhn gibi oyuncular da araya girmeli. Maaşı belli rakamları geçmeyen oyuncuları bir şekilde elden çıkarabiliriz.Yabancı sayısı 12ye inecek seneye öyle denemelik yada yedek yabancı tutamayız kadroda. Yabancıların hepsi çok iyi olmslı. Buna bakarak kiralık almak istiyolar sanırım.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen Tete veya Ziyech'ten biri gitmeli. Ndombele ve Sergio'nun gidebileceği bir yer kalmadığı için onları çıkarıyorum. Bir ihtimal Sergio kontrat dondurma ihtimali.Angel
Boey
Bakambu gitti
Vici
Aurier
Köhne*
OS yabancı olacaksa 1 i daha gitmeli.