Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafamıza göre kiralık fesih yapabileceğimizi düşünmüyorum. O tarz durumlarda cezalar falan olabilir.
e yok tabi kafamıza göre değil - yoksa birini kiralık yolladık, sakatlandı adamalr kontenjan yokken geri postaladı gibi bir şey değilde - şartına vs göre anca öyle duruyor.

fransa italya vs trasnfer açık değil - nereye gödercen ki dombeleyi istesende

Cicaldau'nun satildigi gibi mi ?
Macini izlemeyi geçtim, yeterince youtube videosu bile yok. Kazimcan'dan daha iyi oldugunu nerden biliyorsunuz ? Yada Angelino'dan daha mi iyi ? 6 milyon vermemek icin göndermedik mi Angelino'yu ?
Genç bi futbolcu 3.5 çok değil bu paraya satabilirsin de çok videosu olmasa da bana uyabilecek tarzda geldi hızlı atletik dribblingi olan topçu ligimizde etkili olabiliyor cicaldau da lig farkı çoğumuzu yanılttı bana alınabilir bi risk gibi geliyor kalan kısıtlı sürede

1- Muslera(4 aylık sözleşmesi kaldı)
2- Aurier(4 aylık sözleşmesi kaldı)
3- Nelsson
4- Sanchez
5- Köhn
6- Torreira
7- Mertens(4 aylık sözleşmesi kaldı)
8- Tete
9- Zaha
10- Icardi
11- Viniscius(4 aylık sözleşmesi kaldı)
---------------
12- Oliveira
13- Ziyech(4 aylık sözleşmesi kaldı)
14- Ndombele(4 aylık sözleşmesi kaldı)

Orta saha almayacaksak eğer yabancı sol bek alınmamalı.Sol bek ve Orta saha hangisi daha öncelik bence net Orta saha.37 yaşındaki Mertens dışında 10 nomuz yok , Ziyech de yokmuş zaten.Ya teteyi de gönderip hem sol bek hem Orta saha alsınlar yada sadece orta saha gelsin.

e yok tabi kafamıza göre değil - yoksa birini kiralık yolladık, sakatlandı adamalr kontenjan yokken geri postaladı gibi bir şey değilde - şartına vs göre anca öyle duruyor.

fransa italya vs trasnfer açık değil - nereye gödercen ki dombeleyi istesende
Aynen göndermeye çalışmışız zaten gitmemiş oyuncu. Bu sezon kaldı artık. Oliveira dönmüş olsa bence ligde bizi gayet götürür Kerem Demirbay ile birlikte ama işte Mertens yerine onu dinlendirebilecek hatta seneye onun yerine geçebilecek adam lazım bize.

benim anlamadığım city yaşlı takım eyvellah oyuncuları çok kaliteli tamamda bu topu nasıl bu kadar çabuk geri alıyorlar ve rakibe nasıl böyle pres yapabiliyorlar.Hoca faktörü mü acaba
Pas aralarını kapatıp iyi basıyorlar rtas pep in felsefelerinin basında geliyor zaten topu geri çabucak kazanmak taa barcelona döneminden beri

Köhn Bayern Münih altyapılıymış gelmesi için bir neden daha. Yani profil olarak çok ideal, Hem nispeten genç hem hücumda meziyetli hemde tempolu oyuncuya benziyor altyapısı da sağlammış ben beğendim bu oyuncuyu.

Yazın Köhn'den daha genci ve potansiyellisi bulunur mu bunu da iyi düşünmüşlerdir umarım. Oyuncu 25 yaşında. 21 değil.
aynı şeyi dedim demin.

eğer doğru profilse 3.5 M ucuz bir bonservis sayılır bence(yani sezon sonu 3M serbest kalması oluyorsa) . 25 yaş çokta kötü değil 21 -22 potansiyel patalama yapcaak adamı 3.5M na getirebilir misinki hadi bulduk diyelim.

Yazın Köhn'den daha genci ve potansiyellisi bulunur mu bunu da iyi düşünmüşlerdir umarım. Oyuncu 25 yaşında. 21 değil.
28+ olması yeter yakın dönemde buna benzer bir transfer 26'sında Rodrigues devre arası gelmişti ondan da çok iyi performans alıp 9 m euro'ya satmıştık.

Bu da performansı yükselişe geçmiş konuşulan rakamlardan denemekten zarar gelmeyebilir tutarsa iyi bir oyuncu kazanmış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt