Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.055
- 101.275
- 5.238
brüt mü net mi bilmiom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kent'i son maç kadroya aldılar. Sözleşme fesih değil lisans dondurmadan bahsediyoruz. Bjk mesela Amir kabul ettiği için onun lisansını dondurdu, Amir'in de uzun süreli kontratı vardı. 4 aylık yükümlülüğü yerine getirerek çözemiyorsun sözleşmede yer alan tüm bonuslar vb. de gerçekleşmiş gibi ödenen isteniyor en basitinden. Her neyse benim bildiğim oyuncunun rızası yoksa lisans dondurma falan olmuyor.Bjk'den verdiğin örnek başlı başına yanlış. Bahsettiğin 2 oyuncunun da uzun süreli kontratları var. Dolayısıyla BJk bunların sözleşmesini feshetmek istese kalan yılların tamamının maddi yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda kalır. Bu yüzden oyuncuları ikna edip sadece bu dönemlik çözüm arayışına giriyorlar.
Ama Ziyech'in sende 5 aylık kontratı kaldı ve bunun 1 ayını da Fifa ödeyecek. 4 aylık maddi yükümlülüğünü yerine getirdiğin takdirde çözersin işi
Fb, Kent ile anlaşıp da mı adamı tribüne gönderecek sence? Kent, Fb ile inatlaşır gibi hiçbir kulüple anlaşmadı, ne anlaşması olabilir bu dakika itibariyle
@Veli Baltacı
Kaynak sağlam mi
EIL: Köhn transferi büyük olasılıkla gerçekleşmeyecek. Kaynaklarım bugün bana Köhn'ün Galatasaray'a transfer olmayacağını doğruladı.
As. Iptalsa, köhn geldi mi
Kenya iddaa sitesi
yine mi kandirildikAs. Iptal
EIL: Köhn transferi büyük olasılıkla gerçekleşmeyecek. Kaynaklarım bugün bana Köhn'ün Galatasaray'a transfer olmayacağını doğruladı.