Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.025
- 76.082
- 4.218
Sol bek belirleyici olacak gibi Bayramov gelirse Zaha oynar Köhn gelirse ortalık karışır.Halil-Zaha uyumu > Kerem-Zaha uyumu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek belirleyici olacak gibi Bayramov gelirse Zaha oynar Köhn gelirse ortalık karışır.Halil-Zaha uyumu > Kerem-Zaha uyumu

bize sunulan habrlere göre ben Köhn 'ü isterim.Sol bek belirleyici olacak gibi Bayramov gelirse Zaha oynar Köhn gelirse ortalık karışır.![]()
Sergionunkini askıya alırım ben olsamziyechin sözleşmesi askıya alınıp eriksen gelecek diyorlar
HiçEriksen'in kalp piliyle oynaması performansını ne kadar etkiliyor acaba
maaşı düşük kalmaz - sıkıntı yav o açıdanBrendford'da çok iyi döndü. Sonra Manu kaptı hemen. Eriksen çok iyi oyuncu. Ama düşme evresine girdi. uzun sözleşme olmazsa iyi, olursa kötü transfer olur.
Tşkrler cevap için rdasBrendford'da çok iyi döndü. Sonra Manu kaptı hemen. Eriksen çok iyi oyuncu. Ama düşme evresine girdi. uzun sözleşme olmazsa iyi, olursa kötü transfer olur.
Muslera(1)
Günay
Aurier(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Köhn(4-?)
Kaan - Sanchez(5) - Ali - Kazımcan
Torreira(6) - Demirbay
Berkan - Eriksen(7-?)
Ndombele(8) - Oliveira(9)
Barış - Mertens(10) - Zaha(11)
Tete(12) - Halil - Kerem
Icardi(13)
Viniscius(14)
ben genel olarak 4 - 3- 3 bizim için çok daha iyi sistem olablileceğini düşünüyorum.icardi
zaha-mertens-kerem
torreira-eriksen
şöyle bir yapı düşünülüyorsa kesinlikle gelmemeli eriksen. 4-3-3te verim alabiliriz sadece, böyle efor gerektiren bi mevkide verim almamız imkansız. umarım haberler balondur, kendisinin haberi bile yoktur
@Naci Liboş gelişme var mu liboşdaş