- 26 Ocak 2021
- 40.996
- 40.247
- 3.078
Adekugbe vibes aldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adekugbe vibes aldim
Dünyada mutlu olduğu tek yerZiyechi fas milli takimina satalim
Avrupada başka yere gidemediği için bize geliyor olabilir belki..tivitterda da gördüğüm güzel bir soru
madem 3 M na bağlanabiliyordu neden UEFA kadrosuna getirilmedi
Köhn kötü çıkarsa ''Köhnüne dön'' mizahı yapma fikri
da 3 M yani - gene alınabilirmiş gibi durmakta. 1 gün fazlamız vardıAvrupada başka yere gidemediği için bize geliyor olabilir belki..
Köhn kötü çıkarsa ''Köhnüne dön'' mizahı yapma fikri
Bu yaser nerden çıktı. kuzey afrikalı mı, lütfen olmasınOkan hoca "Yasere OK verdi" diyenlerde var - e tete yi mi sattık.
Ya da oyuncu çok tırt, başka çare kalmadı..da 3 M yani - gene alınabilirmiş gibi durmakta. 1 gün fazlamız vardı
Güney americaBu yaser nerden çıktı. kuzey afrikalı mı, lütfen olmasın
sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuyu Erden başkan köşede sıkıştırıp 1 milyona kapatmak için süre kolluyordur bence.o bahsettiğin serbest kalabilir maddesi zaten kalacak bedavaya.Mantık " Acele yok".tivitterda da gördüğüm güzel bir soru
kolombiyalı imiş galiba nerden kim atmış ismi ortaya ilk defa gördüm bende ama dünden beri adı var diye bir hava varBu yaser nerden çıktı. kuzey afrikalı mı, lütfen olmasın
tivitterda da gördüğüm güzel bir soru
Uefa'da beksiz kaldın. Öyle bir mantık olacağını sanmıyorum..sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuyu Erden başkan köşede sıkıştırıp 1 milyona kapatmak için süre kolluyordur bence.o bahsettiğin serbest kalabilir maddesi zaten kalacak bedavaya.Mantık " Acele yok".
Asprilla denen elemanmış.Güney america
Ya da oyuncu çok tırt, başka çare kalmadı..
sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuyu Erden başkan köşede sıkıştırıp 1 milyona kapatmak için süre kolluyordur bence.o bahsettiğin serbest kalabilir maddesi zaten kalacak bedavaya.Mantık " Acele yok".