Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.570
- 109.385
- 4.878
transfere ihtiyaç var açık çok. beklentiyi düşürdüm. ligde 2.lik avrupada bir üst tur kafi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yazdığımı Bi 3-5 kere filan oku sonra konuşuruz.Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Ziyech denen kasıtlı kronik önce adam olup mertens in çeyreği kadar bi oynasın sonra bu dediğini düşünürüz
zuahsghagh saçmalama yaw c takımıyla oynadıktransfere ihtiyaç var açık çok. beklentiyi düşürdüm. ligde 2.lik avrupada bir üst tur kafi
bek yok os boş knk. sakatlık ceza avrupa derken dağilcaz bencezuahsghagh saçmalama yaw c takımıyla oynadık
Bugün Kazımcan ı görünce sol bek orta sahadan bile elzem geldi gözüme.
yaw clde bile dağılmadık rahat olbek yok os boş knk. sakatlık ceza avrupa derken dağilcaz bence
Maçın ikinci yarısını sallamadık ve rotasyonunda rotasyonu takımıyla oynadık abartmışsın rtastransfere ihtiyaç var açık çok. beklentiyi düşürdüm. ligde 2.lik avrupada bir üst tur kafi
3 gun once Halil Mertens'den çok daha iyi futbolcu diyen siz degil miydiniz ?Ne yazdığımı Bi 3-5 kere filan oku sonra konuşuruz.Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Bu samiyi ziyaret edelimzuahsghagh saçmalama yaw c takımıyla oynadık
hayır ben dedim onu3 gun once Halil Mertens'den çok daha iyi futbolcu diyen siz degil miydiniz ?
Forumun Dombelesi de sensin seni de verelim mi başka bir forumaAkan oyunda zorlanıyoruz. Gökdeniz bile birşeyleri kolaymış gibi gösterdi
Ndombel denen herifi verin bir takıma hiç gerek yok bence boşuna yer kapliyor