Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.576
- 109.396
- 4.878
Iki keremHem Köhn hem ileriye yabancı bir isim alır isek yabancı sayısı nasıl aşılacak?
Abdülkerim
Kaan
Barış
Aurirerin pek oynayacağını düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iki keremHem Köhn hem ileriye yabancı bir isim alır isek yabancı sayısı nasıl aşılacak?
Kiralama bedeli ve opsiyonu arttırıp aynı yoldan devam ederiz diye düşünüyorum, bakalımkiralık değil bonservisini alıyoruz
Köhn gelirse 14/14 oluyor - 1 tane futbolcudan çıkman lazım YABANCI gelecekse.Hem Köhn hem ileriye yabancı bir isim alır isek yabancı sayısı nasıl aşılacak?
Herkes orta saha transferi diyor, her türlü efeye sans veririm.Ndombele'de ne şanslı adam futbol olarak bitmiş ama takımdaki oyuncuların %90'ından daha fazla 3.5 m euro maaş alabiliyor.
Mental olarak dibe vurmuş futbolcu transferi net olarak yasaklanmalı hiç kimseyi almayıp Gökdeniz, Efe gibilere şans verseler bundan daha kötü olma ihtimali yok.
Ohooooo işimiz yaş ya.Sampiyonluk isteyen taraftar sanırım sadeceOkan Buruk: "Transferin son günlerinde Sacha Boey'in ayrılması ve Angelino'nun da çok geç ayrılması zamanımızı daralttı. Bakambu'nun ayrılmasından sonra Carlos geldi. Sırada sol bek transferi var. Onu da bitirirsek bu şekilde kapatmak istiyoruz. Oynayan sol beklerimden de memnunum, onu da söyleyeyim. (Gülerek)"
Köhn ile biter demekOkan Buruk: "Transferin son günlerinde Sacha Boey'in ayrılması ve Angelino'nun da çok geç ayrılması zamanımızı daralttı. Bakambu'nun ayrılmasından sonra Carlos geldi. Sırada sol bek transferi var. Onu da bitirirsek bu şekilde kapatmak istiyoruz. Oynayan sol beklerimden de memnunum, onu da söyleyeyim. (Gülerek)"
her şeyi yaza bıraktıkKiralama bedeli ve opsiyonu arttırıp aynı yoldan devam ederiz diye düşünüyorum, bakalım
Taş gibi sol bek umarım buraya bakıp daha fazla yangın yapmıyorlardır.Hannover taraftarı tepkili
Hannover 96 Forum • Thema anzeigen - Derrick Köhn
forum.hannover96.de

Ahbab ilk 11 olarak yerli oyuncular bakımından şanslıyız, bu 14 yabancı durumu için sorun yaşarız gibi duruyor iki yabancı daha gelir ise, bir isim ile yolları ayırmak gerekiyor o durumdaIki kerem
Abdülkerim
Kaan
Barış
Aurirerin pek oynayacağını düşünmüyorum

Onay verdiklerini nereden çıkardık yaw. Ersin Akan’ın önerisi işte, sene sonuna kadar idare etsin diye yapıyoruz belli ki
Scout ekibi menajerlerin onerdigi futbolculari teknik heyet ile birlikte izleyip onay vermistir anlaminda soyledim. Kohn da bunlardan birisi.Scout transferi olsaydı transfer sezonunun başında olurdu bu transfer.
Bu transfer scout ekibinin izleyip tavsiye ettigi bir transferden çok son dakikada mecburiyetten yapilmis tele-vizyon transferine benziyor.