Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
köhn transferi bence zor..adam sol bek 3 gol atmış,6 asist .takımın en çok asist yapan adamı,en değerli adamları ayrıca..3 milyon gibi bir paraya bize vermezler.bundesliga takımları çoktan peşindedir..
Öyle olsa sözleşme fesih bedeli sezon sonunda 3 milyon olurmuydu. Deli mi bunlar, en kötü 10 miyon falan koyarlardı.

yaza kadar beklerler güzel paralara satarlar..gerçekten hannoverin her şeyi bu adam...neden kiralık ve 3 milyona satsınlar..rakam bence az...
oyuncu baskısı vs olabilir belki - topçu bana farketmez dese dediğine gelirde. Vardır bir muhabbet

Evet buna dikkat çekmek istedim ben de, yani en muhtemel isim Ziyech olur sanırım denildiği gibi 2 ay olmayacak ise, Sergio en azından dönecek bir kaç haftaya...
Ziyech dönüş süresi ile ilgili Okan hoca açıklama yapmış, 2 ay süresi doğru değil imiş, güzel haber.

Köhn ofansif anlamda ligi öttürür btw defansı biraz sorunlu ama
Temposuyla halleder Angelino dönemiyordu
ofansif beki her zaman daha tercih ederim.

fakat dediğin eksiklik - bizim ani atak yemeye meğilli top kayıplarımızda sıkıntı. Zaten o genel anlamda sıkıntı pozisyondan bağımsız

Cuma gunune kadar vaktimiz varmis iste. Ne acele ediyonuz? Degerli transfer komitemizin iki ayagini bir pabuca sokturacaginiz. Acele ise seytan karisir, sabreden dervis muradina ermis demisler. Sanki yagmur altinda hic otobus beklemediniz.

O herife 4 verip kötü çıkarsa Angelino'ya niye vermedik muhabbeti başlar. İnş. kötü çıkmaz

Sola yerli ortaya yabancı ihtimali konuşuluyordu o iptal gibi.
Angelinhoya da verirdik ama çok kötü oynadı be, hakkaten çok kötüydü, sadece ama sadece 1 maç iş yaptı o da Bayern maçı, ulan Bayern ne bereketli bi takımmışsın. Adamlara karşı 3-4 top yapan adamın değeri +5-10 milyon artıyor maç başı.

Köhn ile ilgili dikkatimi çeken orta saha sol özellikli olması, yani asıl mevkisi sol bek mi bilemedim, yine de sol bek oynamış bu sezon 8 maç, ancak sezonun çoğunu kanat bek olarak geçirmiş sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt