- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
İnşallah Fas’ı kastediyordur hocamOkan Buruk: "Hakim Ziyech'in 3-4 hafta içerisinde dönebileceğini düşünüyoruz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Fas’ı kastediyordur hocamOkan Buruk: "Hakim Ziyech'in 3-4 hafta içerisinde dönebileceğini düşünüyoruz."
Bu maçta 90 dk denenebilirdi aslında sağbekte, ayağı düzgün Mariano gibi oyun kurabilir ordan, ayrıca defansif olarak daha güçlü olabiliriz gibime geliyorSanchez sağ bek olabilir he, bu Aurei takımda o kesmiş sağ bek olarak.
Sola yerli ortaya yabancı ihtimali konuşuluyordu o iptal gibi.zaten 1 yabancı kontenjanımız yok mu
bek şu alman olacaksa başka kimseyi alamayız
yaza kadar beklerler güzel paralara satarlar..gerçekten hannoverin her şeyi bu adam...neden kiralık ve 3 milyona satsınlar..rakam bence az...yaza bırakalım dersen zor - şu an başka yere gitme ihtimali yok gibi trasnfer yapacaksa
Öyle olsa sözleşme fesih bedeli sezon sonunda 3 milyon olurmuydu. Deli mi bunlar, en kötü 10 miyon falan koyarlardı.köhn transferi bence zor..adam sol bek 3 gol atmış,6 asist .takımın en çok asist yapan adamı,en değerli adamları ayrıca..3 milyon gibi bir paraya bize vermezler.bundesliga takımları çoktan peşindedir..
oyuncu baskısı vs olabilir belki - topçu bana farketmez dese dediğine gelirde. Vardır bir muhabbetyaza kadar beklerler güzel paralara satarlar..gerçekten hannoverin her şeyi bu adam...neden kiralık ve 3 milyona satsınlar..rakam bence az...
Ziyech dönüş süresi ile ilgili Okan hoca açıklama yapmış, 2 ay süresi doğru değil imiş, güzel haber.Evet buna dikkat çekmek istedim ben de, yani en muhtemel isim Ziyech olur sanırım denildiği gibi 2 ay olmayacak ise, Sergio en azından dönecek bir kaç haftaya...
ofansif beki her zaman daha tercih ederim.Köhn ofansif anlamda ligi öttürür btw defansı biraz sorunlu ama
Temposuyla halleder Angelino dönemiyordu
Angelinhoya da verirdik ama çok kötü oynadı be, hakkaten çok kötüydü, sadece ama sadece 1 maç iş yaptı o da Bayern maçı, ulan Bayern ne bereketli bi takımmışsın. Adamlara karşı 3-4 top yapan adamın değeri +5-10 milyon artıyor maç başı.O herife 4 verip kötü çıkarsa Angelino'ya niye vermedik muhabbeti başlar. İnş. kötü çıkmaz
Sola yerli ortaya yabancı ihtimali konuşuluyordu o iptal gibi.