Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.186
- 72.801
- 5.188
Ziyech dönse ne olacak ki? Cidden bu heriften ümidi olan var mı? Yoksa ben mi çok karamsarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ferdi örneğini verebilirim aslında Ferdi de defansif anlamda çok büyük bir sıfır ama ligimizde temposuyla bir çok topu geri kazanabiliyorofansif beki her zaman daha tercih ederim.
fakat dediğin eksiklik - bizim ani atak yemeye meğilli top kayıplarımızda sıkıntı. Zaten o genel anlamda sıkıntı pozisyondan bağımsız
futbolcu çok istiyorsa bu transfer elbet mümkün..ama araştırdım istatistikleri sol beke göre çok iyi 4 ay sonra elini öpen bundesliga takımına satarlar..ciddi performans veriyor bu sene...oyuncu baskısı vs olabilir belki - topçu bana farketmez dese dediğine gelirde. Vardır bir muhabbet
Eski Scout Şefimiz Mahmut Alpaslan Köhn defansif anlamda Boey den daha iyi dedi bugünKöhn ofansif anlamda ligi öttürür btw defansı biraz sorunlu ama
Temposuyla halleder Angelino dönemiyordu
Gtten uydurmuş bana göreEski Scout Şefimiz Mahmut Alpaslan Köhn defansif anlamda Boey den daha iyi dedi bugün
futbolcu niye kabul etsin boyle biseyiÖyle olsa sözleşme fesih bedeli sezon sonunda 3 milyon olurmuydu. Deli mi bunlar, en kötü 10 miyon falan koyarlardı.
Ofansif olarak zaten süper, o halde Bayern aptalEski Scout Şefimiz Mahmut Alpaslan Köhn defansif anlamda Boey den daha iyi dedi bugün
Angelino rezilin teki ben söylenecek olanı söylüyorumAngelinhoya da verirdik ama çok kötü oynadı be, hakkaten çok kötüydü, sadece ama sadece 1 maç iş yaptı o da Bayern maçı, ulan Bayern ne bereketli bi takımmışsın. Adamlara karşı 3-4 top yapan adamın değeri +5-10 milyon artıyor maç başı.
Alternatifi Tetenin 25 maçta yaptığını 1 maçta yapıyor.Ziyech dönse ne olacak ki? Cidden bu heriften ümidi olan var mı? Yoksa ben mi çok karamsarım
3m cikis maddesi var zatenfutbolcu çok istiyorsa bu transfer elbet mümkün..ama araştırdım istatistikleri sol beke göre çok iyi 4 ay sonra elini öpen bundesliga takımına satarlar..ciddi performans veriyor bu sene...
bizimkiler zaten şunu başarsa her oyuncu iyi oynuyor gibi görünecek.temposuyla bir çok topu geri kazanabiliyor
Onlar da bizimkini beğenmiş.Bandırma’nın solbekini beğendim.
10 milyon koyarlardı şimdi ki akılları olsa..ciddi performans veriyor bu sene...youtube elbet yanıltır ama videolarda ki adam çok iyi..istatistikleri de iyi..çok iyi adam çıkacakk..ben bundesliga ekiplerinin peşinde olduğunu düşünüyorum.uc kuruş paraya alamayız bu adamı..adamın gonlü varsa versinler 3 milyon fesih bedelini alsınlar hiç pazarlığa gerek yok..Öyle olsa sözleşme fesih bedeli sezon sonunda 3 milyon olurmuydu. Deli mi bunlar, en kötü 10 miyon falan koyarlardı.
Tempolu oyuncu yok takımda. Yıllardır bas bas bağırıyorum kanatlar tempolu olacak diye. Bakmayın Boey de aşırı tempolu bir oyuncu değildi ama biraz temposuyla fark yaratiyordu. Barış Alper takımın en süratli oyuncusu hemen fark yaratiyor her zaman bir tehlike olusturuyor. Zaha‘ni. Yerine de Köhn‘ün önüne bir tempolu genç sol kanat atacaksın aslında.bizimkiler zaten şunu başarsa her oyuncu iyi oynuyor gibi görünecek.
ama bizde bir top kaybı haydi 5 kişi 70 metre depar adam paylaş
bunu kim diyor renktaş .bu adama hemen verilir bu para...hiç uzatmayalım bu işin sonu gedson fernandes gibi olur..yaz aylarrında hannover bu adamı 7-8 milyona satar...3m cikis maddesi var zaten
Hannover'e kadar hep sol bekmiş. Altyapısı sol bek gözüküyor. Kariyerinin çoğunda dörtlü defansta oynamış. Angelino'da isimli topçuya gittiler bu menajer/scout ortaya karışık bir iş gibi duruyor.Köhn ile ilgili dikkatimi çeken orta saha sol özellikli olması, yani asıl mevkisi sol bek mi bilemedim, yine de sol bek oynamış bu sezon 8 maç, ancak sezonun çoğunu kanat bek olarak geçirmiş sanırım.