Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ofansif beki her zaman daha tercih ederim.

fakat dediğin eksiklik - bizim ani atak yemeye meğilli top kayıplarımızda sıkıntı. Zaten o genel anlamda sıkıntı pozisyondan bağımsız
Ferdi örneğini verebilirim aslında Ferdi de defansif anlamda çok büyük bir sıfır ama ligimizde temposuyla bir çok topu geri kazanabiliyor

Avrupa da sıkıntı yaşatabilir ama gelişime açık bir oyuncu

2. Bundesliga da oyuncu değerlendirmek her zaman zor oluyor yanlız. Koskoca bir Serdar Dursun örneği var.

oyuncu baskısı vs olabilir belki - topçu bana farketmez dese dediğine gelirde. Vardır bir muhabbet
futbolcu çok istiyorsa bu transfer elbet mümkün..ama araştırdım istatistikleri sol beke göre çok iyi 4 ay sonra elini öpen bundesliga takımına satarlar..ciddi performans veriyor bu sene...

Angelinhoya da verirdik ama çok kötü oynadı be, hakkaten çok kötüydü, sadece ama sadece 1 maç iş yaptı o da Bayern maçı, ulan Bayern ne bereketli bi takımmışsın. Adamlara karşı 3-4 top yapan adamın değeri +5-10 milyon artıyor maç başı.
Angelino rezilin teki ben söylenecek olanı söylüyorum

Yalnız çok iyi golleri var yahu, gol katkısına çok ihtiyacımız var farklı oyunculardan. Bir taraf Aurier/Kaan ile defansif bir taraf ise Köhn ile ofansif olacak sanırım.

Öyle olsa sözleşme fesih bedeli sezon sonunda 3 milyon olurmuydu. Deli mi bunlar, en kötü 10 miyon falan koyarlardı.
10 milyon koyarlardı şimdi ki akılları olsa..ciddi performans veriyor bu sene...youtube elbet yanıltır ama videolarda ki adam çok iyi..istatistikleri de iyi..çok iyi adam çıkacakk..ben bundesliga ekiplerinin peşinde olduğunu düşünüyorum.uc kuruş paraya alamayız bu adamı..adamın gonlü varsa versinler 3 milyon fesih bedelini alsınlar hiç pazarlığa gerek yok..

bizimkiler zaten şunu başarsa her oyuncu iyi oynuyor gibi görünecek.

ama bizde bir top kaybı haydi 5 kişi 70 metre depar adam paylaş
Tempolu oyuncu yok takımda. Yıllardır bas bas bağırıyorum kanatlar tempolu olacak diye. Bakmayın Boey de aşırı tempolu bir oyuncu değildi ama biraz temposuyla fark yaratiyordu. Barış Alper takımın en süratli oyuncusu hemen fark yaratiyor her zaman bir tehlike olusturuyor. Zaha‘ni. Yerine de Köhn‘ün önüne bir tempolu genç sol kanat atacaksın aslında.

yanlız tam bir mahalle maçı oldu, Barış Tete, Zaha ve Sanchez dışında bir kalite göremedik

Köhn ile ilgili dikkatimi çeken orta saha sol özellikli olması, yani asıl mevkisi sol bek mi bilemedim, yine de sol bek oynamış bu sezon 8 maç, ancak sezonun çoğunu kanat bek olarak geçirmiş sanırım.
Hannover'e kadar hep sol bekmiş. Altyapısı sol bek gözüküyor. Kariyerinin çoğunda dörtlü defansta oynamış. Angelino'da isimli topçuya gittiler bu menajer/scout ortaya karışık bir iş gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt