Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Endombele yanında bir tane daha Endombele alamadık mı daha?

Bizimkiler suyunu sıkıyor iyice.

Bugün ikinci teklifi yaparız muhtemelen de çok uzattılar sol bek transferini.

3 Milyon Euro artık para değil cidden beklenti bu ve biraz üzeriyse.

köhn olmaz umarım

kaç ay oldu sol bek bulamadık
bulamayalım anasını satiyim, bulacakları oyuncular barış alper kadar oynayamayacak çünkü

İlla cuma günü son ana kadar bekleyecezzz. Transfer dönemlerimiz eziyet gibi geçiyor her zaman.

Ndombeleye senelik 3.5 verirsiniz ama sol bek bonservis için vermezsiniz. Yonetim ne yapmaya çalışıyor? İyice abarttılar olayi. Takim kötü halde , belli olmuyor mu?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hannover 96, Galatasaray'ın Derrick Köhn için yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifini reddetti. (Sky DE)

neyse akşam youtube yayınları vakti tekrar anlaşmaya başlarız

Şuan Gökdenizi bir 90 dakika izlemeyi canı gönülden istiyorum As kadroyla.heyecanlandırıyor.
Aynı şekilde Efe , Hamzayıda.Eyüp te zaten formayı istiyorum diye bağırıyor.Abilerinden fırsat kalırsa.
Eyüp Kerem demirbay yerine banko oynar herkez Efe diyor ama bence Hamza daha yetenekli ileri topla çıkışları var iksiide güzel topçu elden kaçırmadan profesyonel sözleşme imzalanmalı

şampiyonluk yarışında genç oyuncular patlar. Gereksiz genç fetişi.
Yorumlarına katılıyorum ama yazdığın kadro kötü, bu sene için. Eyüp ve Gökdeniz'den çok umutluyum.
Eyüp kullandığı sürede Kerem demirbay dan çok daha efektif ve tempolu bir oyun sergiledi bizim genç dediğimiz oyuncular Avrupa’da kupa kaldırıyor abi Şuan bence tam zamanı

Alt yapıdan sözleşme imzalamayıp giden topçulardan dikiş tutturan oldu mu? Kaç tanesi üst düzey seviyeye başka takımda ulaştı.

Eyüp Kerem demirbay yerine banko oynar herkez Efe diyor ama bence Hamza daha yetenekli ileri topla çıkışları var iksiide güzel topçu elden kaçırmadan profesyonel sözleşme imzalanmalı
Hamza'yı tanımayan , kumaşını bilmeyen yokta bir türlü o kabuğunu kıramadı/kırılmasına izin verilmedi.Hamza'nın oyunu okuma özelliği takımdaki kimsede yok.Çok net bariz bir şekilde ama oda çelimsiz görünümünden bir çıkamadı.Hamzayı izlemek gerçekten büyük bir zevk aslında.

Tagliafico vs gelsin o zaman bari bonservis vereceksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt