- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
açıkçası 1 yalık kış trasnferinde erkenden bakılması gereken konuydu Orta saha. tabi eldeki yabancı sayısı - hagisinden çıkacaksın , çıkamayacaksın , çıakrırsan neye patlar gibi faktörlerde var.Sol bek mi orta saha mı? diye düşünüyorum benim taraftan bakınca orta saha transferi daha elzem duruyor. Uzun yıllardır zaten sol bekimiz yok bir şekilde idare ediyoruz fakat orta sahadaki durum artık çok can sıkmaya başladı.
harbi çok yordu bu sefer yav.Şu dönem kapansa da kurtulsak.
kişisel olarak , bunu demesinin arkasından KAP gelmemesi bahsi geçen Köhn için - "e daha ne bekleniyor o zaman" dedirttiriyor açıkçası.Yahu Okan hoca dün basın toplantisinda sol bek ile transferi kapatıyoruz dedi hala orta saha bekleyen rdaslarim var
Torreira'nın yanına çok uçuk rakam ödemeden bir adam alınmayan her transfer dönemi başarısız geçmiş sayılır benim gözümde ... Ligden aldığımız Badou N'diaye kadar bir adam bulamadılar yıllardır ...Şahsen Okan hocayı hiç elestirmedim ama ortasaha istememisse gerçekten bı sorun var. Bayern Münih in sagbeki Leipzig in sol beki varken hücumda aşırı yetersizdik ve bu ikisi gitti yerine daha alt klasman adamlar gelecek ve herşey duzelecekmiymis.
İsteyince bulunur hocam. Son gün getireceğin sol bekinde iyi çıkma ihtimali düşük. O yüzden bence şu an bir para harcayacaksak orta sahaya yapmak bana daha mantıklı geliyor.açıkçası 1 yalık kış trasnferinde erkenden bakılması gereken konuydu Orta saha. tabi eldeki yabancı sayısı - hagisinden çıkacaksın , çıkamayacaksın , çıakrırsan neye patlar gibi faktörlerde var.
2 gün kala OS gibi kilit poizsyonda çok şanslı olmak lazım aradığını bulmak için açıkçası. Yaz için çok daha doğru iş diye bakıyrum (ki yazın kanat bazlı çok adam aldık - merkez ortasahayı o anlamda desteklemedik diyebilirm. son gün ndombele -ki tutmadı)