Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.696
- 12.041
- 1.783
S.A
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle 96
Köhn denen bebe ,1 adet maçını merak edip full izledim ,skor yapmasiisten değil çünkü sürekli yay civarında boşa atıyor kendini tek başına çizgiyi kullanıyor ve esas beğendiğim kısım sıfıra inip orta kesmeyi seviyor
40 yapar
Hızı nasıl renktaş? Sanki bana biraz ağır gibi geldi.Gerçi sadece bir videosunu izledimKöhn denen bebe ,1 adet maçını merak edip full izledim ,skor yapmasiisten değil çünkü sürekli yay civarında boşa atıyor kendini tek başına çizgiyi kullanıyor ve esas beğendiğim kısım sıfıra inip orta kesmeyi seviyor

no cevap 9640 yapar
Bahçeli sesiyle
Yeni transferimiz h.o
2010 Facebook mu bura birader40 yapar
Bahçeli sesiyle
Işten dolayi 4 saatdir telefona bakamadim. Şimdi etüd ettim ve köhnu almişiz galiba, acar muhabirler arka arkaya girmis haberleribugün geliormuş rtaş konuları etüd edelim
Yok bence gayet hızlı topla dripling deniyor sürekli ve şutları gerçekten iyi kısa videolarda görünmüyor ama maç içinde isabetli şutları var bunun sebebide sürekli.kendini yay civarında boşa atıyorHızı nasıl renktaş? Sanki bana biraz ağır gibi geldi
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi