Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.554
- 109.362
- 4.878
Date e cikmaman beni uzmekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Date e cikmaman beni uzmekte
Serkan Guven Veren yapsana adimi
Antalyayi unuttun renktas. Bir de önce bjk sonra rize ile oynuyoruz.Acayip kritik bir fikstürümüz var Samsun maçını iyi geçtik maçın başında çözdük ligde sonraki maçlarda 4/4 ile çıkarsak çok net Mayıs başı şampiyonluğu kutlarız.
Samsunspor dep 0-2
Başakşehir
Sparta Prag
Ankaragücü dep
Sparta Prag dep
Rizespor
Beşiktaş dep
Öğlene geliyor.Sa fakir Alphonso Davies'i geldi mi?
buldular mu uçak biletiniÖğlene geliyor.
Çok umutluyum kendisinden. Defansı bir şekilde toparlarda bu şekilde hücumcu bir bek izlemeyeli yıllar oldu sanırım. PvA saymıyorum.Öğlene geliyor.
Tek korkum bize gelince kaleyi unutması, umarım unutmaz.Çok umutluyum kendisinden. Defansı bir şekilde toparlarda bu şekilde hücumcu bir bek izlemeyeli yıllar oldu sanırım. PvA saymıyorum.
O kesin zaten. Bize gelen oyuncu ne şut atabiliyor, ne de düzgün orta açabiliyor.Tek korkum bize gelince kaleyi unutması, umarım unutmaz.
Durum acil olunca ucak bile kuduruyor.
Şut seviyesini bu seviyelerde tutarsa bizim takımda 4-5 gole rahat katkı yapar.O kesin zaten. Bize gelen oyuncu ne şut atabiliyor, ne de düzgün orta açabiliyor.
başakAcayip kritik bir fikstürümüz var Samsun maçını iyi geçtik maçın başında çözdük ligde sonraki maçlarda 4/4 ile çıkarsak çok net Mayıs başı şampiyonluğu kutlarız.
Samsunspor dep 0-2
Başakşehir
Sparta Prag
Ankaragücü dep
Sparta Prag dep
Rizespor
Beşiktaş dep
Fikstür şu şekildeymiş ben Antalya dep unutmuştum düzelttiler ama sonuç olarak zorlu bir viraja giriyoruz burada kafa kafaya ya da önde girersek yok ederiz.başak
prag
a.gücü dep
prag dep
rize
bjk dep
harbiden şu cendereden en kötü fb ile aynı puanda çıkarsak çok büyük avantaj.
AVL maçlarını kenara koyuyorum,Fikstür şu şekildeymiş ben Antalya dep unutmuştum düzelttiler ama sonuç olarak zorlu bir viraja giriyoruz burada kafa kafaya ya da önde girersek yok ederiz.
Basak
Prag
Ankara dep
Prag dep
Antalya
Bjk dep
Rize
başak maçı dahi çok zor. umarım takım bizi yanıltır ve şu cendereden 4/4 ile çıkar. hele ki bjk deplasmanından galibiyet ile dönersek fb dağılır.Fikstür şu şekildeymiş ben Antalya dep unutmuştum düzelttiler ama sonuç olarak zorlu bir viraja giriyoruz burada kafa kafaya ya da önde girersek yok ederiz.
Basak
Ankara dep
Antalya
Bjk dep
Beşiktaş dep beni o kadar korkutmuyor Trabzonspor'a karşı bile baskı kuramadılar transfer yapmadılar. Orayı geçeceğimizi düşünüyorum ama Avrupa dönüşü umarım Ankara deplasmanı zorlanmayız.başak maçı dahi çok zor. umarım takım bizi yanıltır ve şu cendereden 4/4 ile çıkar. hele ki bjk deplasmanından galibiyet ile dönersek fb dağılır.
vallahi beni de en çok içerideki başak maçı korkutuyor.Beşiktaş dep beni o kadar korkutmuyor Trabzonspor'a karşı bile baskı kuramadılar transfer yapmadılar. Orayı geçeceğimizi düşünüyorum ama Avrupa dönüşü umarım Ankara deplasmanı zorlanmayız.