Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip kritik bir fikstürümüz var Samsun maçını iyi geçtik maçın başında çözdük ligde sonraki maçlarda 4/4 ile çıkarsak çok net Mayıs başı şampiyonluğu kutlarız.

Samsunspor dep 0-2
Başakşehir
Sparta Prag
Ankaragücü dep
Sparta Prag dep
Rizespor
Beşiktaş dep
Antalyayi unuttun renktas. Bir de önce bjk sonra rize ile oynuyoruz.

Basak
Prag
Ankara dep
Prag dep
Antalya
Bjk dep
Rize

Bu sekilde olmasi lazim. Prag turunu gecersek bjk ile rizenin arasina bir avrupa maci daha gircek. Cok zor fikstür.

Boga'yı alalım herif formayı bile ters giyiyor. Böyle adam'dan zarar gelmez.

kendisine katıldığım nadir anlardan biri

OqOMsG.gif
Durum acil olunca ucak bile kuduruyor.

Acayip kritik bir fikstürümüz var Samsun maçını iyi geçtik maçın başında çözdük ligde sonraki maçlarda 4/4 ile çıkarsak çok net Mayıs başı şampiyonluğu kutlarız.

Samsunspor dep 0-2
Başakşehir
Sparta Prag
Ankaragücü dep
Sparta Prag dep
Rizespor
Beşiktaş dep
başak
prag
a.gücü dep
prag dep
antalya
bjk dep

harbiden şu cendereden en kötü fb ile aynı puanda çıkarsak çok büyük avantaj.

edit: fixt düzeltildi.

başak
prag
a.gücü dep
prag dep
rize
bjk dep

harbiden şu cendereden en kötü fb ile aynı puanda çıkarsak çok büyük avantaj.
Fikstür şu şekildeymiş ben Antalya dep unutmuştum düzelttiler ama sonuç olarak zorlu bir viraja giriyoruz burada kafa kafaya ya da önde girersek yok ederiz.

Basak
Prag
Ankara dep
Prag dep
Antalya
Bjk dep
Rize

Fikstür şu şekildeymiş ben Antalya dep unutmuştum düzelttiler ama sonuç olarak zorlu bir viraja giriyoruz burada kafa kafaya ya da önde girersek yok ederiz.

Basak
Prag
Ankara dep
Prag dep
Antalya
Bjk dep
Rize
AVL maçlarını kenara koyuyorum,

Ankaragücü deplasmanını kotarırız diyorum bir şekil - Prag dönüşü sonuca bağlı Antalya maçı mühim - BJK deplasman benim samsundan sonraki 2.şampiyonluk maçı dediğim maç.

Ligde kayıpsız prag'ı da elersen abov ki ne abov.

Basak
Ankara dep
Antalya
Bjk dep
başak maçı dahi çok zor. umarım takım bizi yanıltır ve şu cendereden 4/4 ile çıkar. hele ki bjk deplasmanından galibiyet ile dönersek fb dağılır.

başak maçı dahi çok zor. umarım takım bizi yanıltır ve şu cendereden 4/4 ile çıkar. hele ki bjk deplasmanından galibiyet ile dönersek fb dağılır.
Beşiktaş dep beni o kadar korkutmuyor Trabzonspor'a karşı bile baskı kuramadılar transfer yapmadılar. Orayı geçeceğimizi düşünüyorum ama Avrupa dönüşü umarım Ankara deplasmanı zorlanmayız.

Beşiktaş dep beni o kadar korkutmuyor Trabzonspor'a karşı bile baskı kuramadılar transfer yapmadılar. Orayı geçeceğimizi düşünüyorum ama Avrupa dönüşü umarım Ankara deplasmanı zorlanmayız.
vallahi beni de en çok içerideki başak maçı korkutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt