Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onların bir mağlubiyet ile kırılacaklarını düşünüyorum, psikolojik olarak kırılmaya aşırı müsaitler yeter ki biz onlar mağlubiyet alana kadar kazanmaya devam edelim

madem yarın sabahtan geliyor - transferide kapattık sayılır artık.

sleep.gif

Olivera da kızıyoruz ediyoruzda dönsün vala ndombele gireceğine oli girsin oyuna kaan da çok önemli orj sağ bekimiz geldiğinde kaanıda orada çok kullanacağız her adam önemli çok sert maçlara çıkacağız artık .. geriye bakmaya gerek yok o olmadı bu olmadı demeye gerek yok çıkıp vurp geçeceğiz olan oldu takım bu artık!!!
Ndombele gibi adam alırsan oliveirayı bile ararsın. Sergioyu zerre beğenmem ama ben bile dönsün diye bekliyorum çünkü ortasaha sayısal olarak da zayıf, yedekte adam yok

Genel anlamda kötü bir tansfer dönemi geçirdik devre arasında. En iyi oyuncumuzu sattığımız gibi ( ki doğru bir tansfer ) transfer ettiğimiz oyuncular içinde geç kalındı.

Ciddi bir plansızlık ve başarısızlık mevcut. Özellikle takıma hiçbir katkısı olmayan ve de olmayacak Ndombele, kalitesi olan ama istikrar problemi olan Ziyech, geçen seneden beridir doğru düzgün top oynamayan ve sakatlığı nedeniyle belkide sezonu kapatan Sergio Oliveira ve bal yapmayan arı Tete ile ilgili somut bir gelişme yapamadı yönetim.

Ama özellikle Ndombele ve Sergio gibi 2 verimsiz adamın yanına bir orta saha alamamak tam bir fiyasko.

Bundan sonra başarı Okan Hoca'ya, başarısızlıksa yönetime mal edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt