Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekmeğini hamburgerini kesin giderHaluk Yürekli: "Hakim Ziyech ile yollar ayrılamadı, Ndombele'yi bazı kulüpler istedi ama o istemedi."
Beni niye hor goruyon lan terbiyesiz herifRize’ye barış savaş dahi verilmemeli (şahsi düşüncem)
Ne rizesi lan o adilere su bile vermeyin
Ekmeğini hamburgerini kesin gider
Beni niye hor goruyon lan terbiyesiz herif
Uyuya kalmisim fullendimgece 1:30da neyin enerjisi yav
CanımsınBeni niye hor goruyon lan terbiyesiz herif
Yanlış yazmış lar haberde o zaman hocamYaşı 24.
Olivieramuslera
(günay)
aurier sanchez apokerim köhn
(ali kaan nelsson BAY)
torriera kaan
(berkan eyüp)
BAY mertens zaha
(tete demirbay kerem)
icardi
(viniSr.)
Insallah bir 8 veya 10 numara gelir. Orta saha transferi bence sol bek transferinden onemli.
Ndombele gibi adam alırsan oliveirayı bile ararsın. Sergioyu zerre beğenmem ama ben bile dönsün diye bekliyorum çünkü ortasaha sayısal olarak da zayıf, yedekte adam yokOlivera da kızıyoruz ediyoruzda dönsün vala ndombele gireceğine oli girsin oyuna kaan da çok önemli orj sağ bekimiz geldiğinde kaanıda orada çok kullanacağız her adam önemli çok sert maçlara çıkacağız artık .. geriye bakmaya gerek yok o olmadı bu olmadı demeye gerek yok çıkıp vurp geçeceğiz olan oldu takım bu artık!!!
Murhan ban stmış sana şimdi o da hazirana kadar banlı mason.sayın yönetim sırf şu mesaj için ben niye 1 hafta ceza yedim
mantıklı bir açıklama?
türk muhabirler hayatlarında ilk defa bir haberi tutturdular diye ben niye ceza aldım ?
ne küfür var ne hakaret ne ima hiçbirşey yok?
bu nasıl bir saçmalık?
Ekli dosyayı görüntüle 234073