- 17 Ağustos 2009
- 44.131
- 33.224
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enfes yahu, Puma bize ne yapacak bakalım.
Rafa 10 numara, kanatta olmaz o. Sezon sonu Tete'yi cift haneli rakama okutup yerine bu Garre'yi getirmek gerek.Rafa katamaz mı o beyni knk.
bu arada Rusya ligini mi takip ediyosun olm sen
nasıl 1 futbol aşkı bu yaw![]()
Milan, City, Dortmund seviyesi bir forma bekliyorum bize bu sezon. Yan ürün çeşitliliği olarak tabi bu kulüpler kadar olmaz ama forma özeni en azından ilk sezon için güzel olacaktır diye düşünüyorum bakalım. Erken olması benimde dikkatimi çekti ama sebebi nedir bilemedim, özel nedeni var ise artık.forma konusuna bende attım - Milan A kategorisi mi acaba
ayrıca Şubatta forma mı tanıtılır ya
Gayet temiz bir forma üstad, sadeliğin şıklığı...
Forma önü reklam da çok değiştiriyor olayı. Pegasus'un sahibi kongre üyemiz Ali Sabancı. Yapsın bir güzellik. Çok da yakışıyor formaya.Gayet temiz bir forma üstad, sadeliğin şıklığı...
Aurier haftasonu Final oynayacak - haftaiçi geri gelecek - prag maçında çat diye oynar mı muammaAurier ne zaman takıma katılacak
Köhn bitti mi
Hakemin aptallığıymış bu durum. Sahada telefon bulmuş(ne verimli saha), hakeme göstermiş ki videoda da görünüyor hakem oralı olmamış.Bu yasak değil mi yav, iletişim aletiyle sahada bulunamaz kimse. Baya ihraçlık hareket kural hatasına kadar yolu var.
Teşekkürler hocamAurier haftasonu Final oynayacak - haftaiçi geri gelecek - prag maçında çat diye oynar mı muamma
Köhn bitti
??![]()
Yusuf Ahmet, Instagram: "Takip edermisin lütfen #keşfettengelenlertakipetsin #galatasaray #keşfet #fypage #keşfetedüş #ndombele #keşfet #fyp #gs"
4,217 likes, 109 comments - samiyen_gala03, February 7, 2024: "Takip edermisin lütfen #keşfettengelenlertakipetsin #galatasaray #keşfet #fypage #keşfetedüş #ndombele #keşfet #fyp #gs".www.instagram.com
finalden sonra oyuncuların 1 hafta tatil hakkı var galibaAurier haftasonu Final oynayacak - haftaiçi geri gelecek - prag maçında çat diye oynar mı muamma
Köhn bitti
Köhn ligde oynar gibi başakşehire ama AVL de oynayamaz . listeye yetişmedi (geçen cuma Berkan Aurier ve Markus2u verdik liteye 3 hak olarak)Teşekkürler hocam
Aurier biraz izinli olabilir o zaman
Köhn oynayabilir belki