Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enfes yahu, Puma bize ne yapacak bakalım.

Benziyor.

portugal-2025-concept-home-kit-(1).webp

forma konusuna bende attım - Milan A kategorisi mi acaba

ayrıca Şubatta forma mı tanıtılır ya
Milan, City, Dortmund seviyesi bir forma bekliyorum bize bu sezon. Yan ürün çeşitliliği olarak tabi bu kulüpler kadar olmaz ama forma özeni en azından ilk sezon için güzel olacaktır diye düşünüyorum bakalım. Erken olması benimde dikkatimi çekti ama sebebi nedir bilemedim, özel nedeni var ise artık.

Düzenleme:
Forma bu sezon için tasarlanan dördüncü forma imiş, gelecek sezon için değil.

Son düzenleme:
2 adam alsak 10 adam yolluyoruz nasil bir dönem bu sakatlığı var kupasi var o var bu var

Bu yasak değil mi yav, iletişim aletiyle sahada bulunamaz kimse. Baya ihraçlık hareket kural hatasına kadar yolu var.
Hakemin aptallığıymış bu durum. Sahada telefon bulmuş(ne verimli saha), hakeme göstermiş ki videoda da görünüyor hakem oralı olmamış.

Muzlera
Oriyer
Nelsson
Sanchez
Kühne
Toreyra
Oliveyra
Wilf
Mertens
Tete
İcardi
+
Vini
Ziyech
N'dompf

Kağıt üzerinde eksellent yabancı rotasyonu ama sahada yenilere ve Ziyech'e bağlı.

Yav şöyle bakınca devre arası ÇOKTA kötü geçmedi

Köhn - ucuz bonservisle potansiyel, çok zarar etmezsin - maaş düşük - beklentim baya büyük.
Aurier - görüp yorumlamak lazım,sana maliyeti yok
Markus - Diri herif , daha tam görmedik tabi

Orta saha konusuna bence girilmedi - çıkan haberler doğruysa MErtens Arabistan'ı reddetmiş - iyi ki etmis Ciro'yu salmayalım bu ortamlardan.

çok çokta fatal değil - parada saçmadık diyebilirm.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam

Aurier biraz izinli olabilir o zaman

Köhn oynayabilir belki
Köhn ligde oynar gibi başakşehire ama AVL de oynayamaz . listeye yetişmedi (geçen cuma Berkan Aurier ve Markus2u verdik liteye 3 hak olarak)

dün halukların yayındada birisi dile getirdi bunu - neden madem bu adam vardı AVL kadrosuna trasnfer edilmedi vs gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt