Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim'i alırken böyle düşünmedik diye sevindim

Abdulkerim'in 2 senedir çok özel bir performansı vardı bize gelmeden önce.

En son 2007 de Servet o şekilde oynamıştı. Kıyaslamak yanlış olur.

Emirhan Rize'de milli takıma seçilecek düzeyde bir performans gösterdiyse bilemem.

Transfer döneminde sağ bek zayıfladı, sol bek en kötü Angelino kadar oynar sanırım, net değil ama forvet de kafa kafaya desek totalde en iyi ihtimalle başladığımız noktalardayız muhtemelen. 30 milyon müthiş para ama orası ayrı.

Üstad koskoca gscnin haber ve medya sorumlususun 1 duyum bile alamadın koca transfer dönemi ya
Benim isim duyumculuk olsa ne isim olur burada, gidip Twitter'da takipci kasmak icin Denizci Ahmet gibi takilirdim :D

Yine bazen haber almiyoruz degil ama oyle duyumcu olmak gibi bir iddiamiz da yoktur.

sakatlığı ayağından olmayan bir adamın hazır olması nasıl 2 ayı bulabilir allah aşkına nasıl zırcahiller bu mesleği yapıyor ya

Benim isim duyumculuk olsa ne isim olur burada, gidip Twitter'da takipcisi kasmak icin Denizci Ahmet gibi takilirdim :D

Yine bazen haber almiyoruz degil ama oyle duyumcu olmak gibi bir iddiamiz da yoktur.
Biliyorum üstad ya takılıyorum

Her haberi anında vermenle seviyoruz seni <3 <3

Sarapci.gif

neyinden utandın ulan göet
hangi topçunuzu 3.5a satmışsınız

Emin'in teknik ve pas kalitesi zaten üst seviyey. İkili mücadele sayılarına bakarsak fiziksel yönden de kendini geliştirmiş görünüyor seneye Nelson'u satıp ana rotasyona yazarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt