Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombelenin sözleşmesinde şu kadar süre oynamazsa şu kadar bedel tottenhama ödenir diye bir ibare yoksa, aldığı her saniye kepazelik.

Kadrodışı falan bıraksak sanmıyorum ama gurur yapar da giderdi belki bu yüzden transfer de yapamıyoruz

adam veteran topçular gibi 3 metrekare alanda oynuyor şakasız, profesyonel futbolcu seviyesi
Galatasaray'dan dün bu transfere ilişkin KAP'a yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

"Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcunun transfer bedeli 15.000.000 euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3.136.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."

hiçbir ibare yok açıklamada umarım süreyi geçmemizdir.Aksi takdirde vah halimize..

Haberi yapan adam duzgun birisi degil mi ya
Fanatik yazari olan adami mi diyorsun? Kolpaci herif o ya. Zaten Tier listesine bakarsan ne demek istedigimi anlarsin.

Tinercilere bak sen al musrati ile de görüşüyorlarmis, dün Ali Koç sponsor oldu para verdiler bjkye, adamlar o parayla bugün transfer yapıyor:d

Ziyech'in yerine Kamada mı :D Şu şekilde 1 tepki verdim ben temsili yav :D
418

Su habere bakın Turk spor medyası neden bu kadar kolpa ya 🤣

Once yalan haber yapıyorlar, sonrada kendi haberlerini yalanliyorlar. Lazio'nun sportif direktörü işi gücü bırakıp Yeni Açık 'i aramış 🤣 adam nereden bilecekse..

ÖZEL | Lazio Sportif Direktörü Angelo Mariano Fabiani, Yeni Açık'a konuştu: "Daichi Kamada, sezon sonuna kadar Lazio'da kalacak. Maurizio Sarri, onun takımda kalmasını istiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt