- 1 Ağustos 2014
- 63.031
- 73.293
- 4.218
yapma şunu kendineKamada kulübünde kalmak istiyormus
Son saatler talisca sürprizi gelir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapma şunu kendineKamada kulübünde kalmak istiyormus
Talisca'nın her Al Nassr maçını izlerken sen temsili Cemrem yavKamada kulübünde kalmak istiyormus
Muradım duygu direkt gecti bu caps net bir psikolojik analiz aslında, hayran kaldımZiyech'in yerine Kamada mıŞu şekilde 1 tepki verdim ben temsili yav
![]()
Futbolcunun transfer bedeli 15.000.000 Euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır.Ndonbeleye verilen 3 milyon euro arti olarak aldığı dakikalar hep zarar .
Adam geldiğinde ilk 5 10 günde kilo yüzünden kadro dışı bıraksaydık şuan ndonbeleden kurtulmuştuk giderdi devr arasında şuan bu adamın ilk 11 de oynayamayacagi ve seneye de 15 milyon euro verilmeyeceği belli .
Peki bu adamı neden oynatiyoruz.
Omar olayında olduğu gibi aciyor muyuz ndonbeleye Omar olayında sonra neler oldu hiç mi ders çıkarmadık .
Fenerden de iyi oldu bence.Bjk ortasahası bizden iyi oldu
cunku okan hoca takmis durumda orta sahayi ikili yapmaya, dunya ikiye yarilsa 3 luye donmuyor adam, takintili bu konuda...ligde iddiası olmayan bile adam alıyor ama şampiyon bekleyen taraftara yönetim 1 tane orta sahayı çok görüyor.