Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haberleri basın öğrencileri yazıyormuş. Çoğu yurt dışı kaynaklı haberin altında Türk bir gazeteden alıntı var. Oturup bilgisayar başında yazı bulup, çevirip, haber gibi servis ediyorlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot Capture - 2024-02-09 - 13-10-01.png
    Screenshot Capture - 2024-02-09 - 13-10-01.png
    789 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Ziyech'in yerine Kamada mı :D Şu şekilde 1 tepki verdim ben temsili yav :D
418
Muradım duygu direkt gecti bu caps net bir psikolojik analiz aslında, hayran kaldım 👀😍

Ndonbeleye verilen 3 milyon euro arti olarak aldığı dakikalar hep zarar .
Adam geldiğinde ilk 5 10 günde kilo yüzünden kadro dışı bıraksaydık şuan ndonbeleden kurtulmuştuk giderdi devr arasında şuan bu adamın ilk 11 de oynayamayacagi ve seneye de 15 milyon euro verilmeyeceği belli .
Peki bu adamı neden oynatiyoruz.
Omar olayında olduğu gibi aciyor muyuz ndonbeleye Omar olayında sonra neler oldu hiç mi ders çıkarmadık .

Oha o herif baya iyiydi.

Bizim maç öncesi yine kadroyu düzelttiler Fener'e yatıp.

Ndonbeleye verilen 3 milyon euro arti olarak aldığı dakikalar hep zarar .
Adam geldiğinde ilk 5 10 günde kilo yüzünden kadro dışı bıraksaydık şuan ndonbeleden kurtulmuştuk giderdi devr arasında şuan bu adamın ilk 11 de oynayamayacagi ve seneye de 15 milyon euro verilmeyeceği belli .
Peki bu adamı neden oynatiyoruz.
Omar olayında olduğu gibi aciyor muyuz ndonbeleye Omar olayında sonra neler oldu hiç mi ders çıkarmadık .
Futbolcunun transfer bedeli 15.000.000 Euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır.

Bu ibare sıkıntı ya harbiden bu adamı almış olabiliriz maalesef, hani opsiyon, istenilirse, inisiyatif filan hiçbir ibare yok direkt olarak sanki 2025 yılında bu paraları ödemeye başlayacağız gibi yazılmış açıklama umarım eksik ifadedir.

bjk al musarati de alıyormuş , yazık cidden ya

ligde iddiası olmayan bile adam alıyor ama şampiyon bekleyen taraftara yönetim 1 tane orta sahayı çok görüyor.

İyi tamam güzel de bu jk parayı nereden buldu? Bunlarda böyle bi para yok

Bizim yapmamız gereken orta saha on numara transferini beşiktaşın yapması skandal, şampiyonluk giderse yönetim ağır küfür yer.

Neyse baris Alper ile Kaan Ayhan var onlar oynar içimizden hallederiz sezonuna geri döndük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt