Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk maçında orta sahasızlıktan puan kaybedersek ne Erden bey ne başkan çıkıp falan filan yapmasın bu takıma 3 transfer döneminde bir tane orta saha almamak mantıkla açıklanabilcek bir durum değil aldığın sağ bek avrupadaki ilk maçında oynamıyor aldığın sol bek listede yok tam bir Dursun Özbek ilk dönemi transferleri gibi yemin ederim rezillik. Bakmayın siz şuan yönetime destek oluyormuş gibi görünenlere 2 puan kaybında yangın yeri hep buralar sayende Dursun başkan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

idman fotoları vs yok mu bugünden yav ?

idmanda Köhn görsek

websitesi o kadar sıradan ve özensiz kaldı ki ...

ulan header bile yok tepede be

90 milyar yeni template çıktı geniş geniş dolu dolu görünen. bas gitsin ya ! ne kadar uğraştırablir yani

tepkimi dile getirdim - dayanamadım.

Tinerciler geçen hafta bize karşı oynayıp kaybetselerdi bu transferlerin gerçekleşmeyeceğini herkes biliyor.
Zaten oynadığımız bütün rakiplerimize teşvik primi de yolluyordur yalı çocuğu

İnsanlara hep bir Cicaldau algısı yerleştiği için direk böyle isimleri görünce direk damgayı vuruyorlar.
Szymanski tarzında bir oyuncu. Sertliğe ve fizik oyununa ne kadar uyum sağlayacak o önemli yoksa kaliteli oyuncuya benziyordu. Bjk'nin bana göre bu dönem en doğru hamlesi o. Musrati falan diyorlar o adama denk geldiğim maçlarda hiç bir artısını göremedim ben şahsen, kesici takoz bir 6 izlenimi verdi bana.

Torreira olmasa bizim orta saha

FwqGKW6XoAA_-xu
Bunlar neyine güvenip böyle devam ediyorlar

Devre arası sorun çözmek kolay değil hatayı sene başı planlamasında yaptık Sergio, Ndombele, Ziyech 10 m maaş var neredeyse hiçbir katkı alamadık haliyle şu durumda rahat hareket etmek zor. Sene başı her şeye baştan başlamak lazım.

28 yaşında,
libya doğumlu,
9 Kasım 19 Ocak arası sakatlık geçirip 13 maç oynamamış.
Sezon başında 15 gün yine sakatlık geçirip bu sezon toplamda 15 maç kaçırmış herifin ismi geçiyor diye hebele hübele dönüyor.
Şu adamı biz alsak burada ne kötürüm olduğu kalırdı nede 42 yaşında olduğu iddiaları biterdi.

Ahh ahh tüm muhabbet kimsenin takip etmediği bir ligde oynayan diğer oyuncuysa bilemem.

Ama abartmayı bırakalım

1 yıla yakın bu takımın orta sahaya ihtiyacı var. başka sözüm yok

Web sitesini de ilk döneminde Dursun bozmuştu yine. Manu çakması sitemiz gayet iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt