Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her afrika doğumlu adamın yaşına +20 koyuyorsunuz libyada doğmuş büyümüş 10 sene önce müthiş Scout ağı olan futbolun beşiği olan Araplara genç yetenek olarak gitmiş.

Herif bu sezon 15 maç oynamamış 13 maç da içine devre arası denk geldiği için.
Yaşlılık baş göstermeye başlamış adamda.
İşinize geldi mi bizim ilgimiz olan adama bok atıp şu başka takım transferlerine hayran olmanız müthiş.

Eleştirimiz bu ara dönemden ziyade yazın yapılan hatalardı. Yaklaşık 4 ay boyunca orta saha kumarı oynandı ve gidip son gün futbolla artık yakından uzaktan alakası olmayan adamı getirerek kumarın büyüğünü oynadılar. Halbuki herkesin hemfikir olduğu konu geçen yılın üstüne 8 ve 10 no eklenip takımın temelde eksik ve ihtiyaç bölgelerini doldurmaktı hele ki Cl gibi bir serüvende varken hepimizin beklentisi artmıştı lakin yönetim bonservis harcamayacağız mantalitesinde olup gidip popülizm isimlerin peşinde koştu. Ara dönemden çok uç beklentim yoktu ama acaba da diyordum kendime. Neyse yapacak bir şey yok takım inşallah şampiyonluğa ulaşır Eylül ayında da yazmıştım bu yıl başarı tamamen hocaya ve takımdaki özverili topçulara yazar yönetimin savunulacak bir tarafı yok şu aşamada

Her afrika doğumlu adamın yaşına +20 koyuyorsunuz libyada doğmuş büyümüş 10 sene önce müthiş Scout ağı olan futbolun beşiği olan Araplara genç yetenek olarak gitmiş.

Herif bu sezon 15 maç oynamamış 13 maç da içine devre arası denk geldiği için.
Yaşlılık baş göstermeye başlamış adamda.
İşinize geldi mi bizim ilgimiz olan adama bok atıp şu başka takım transferlerine hayran olmanız müthiş.
Hala Gedson öven var. 3 sezondur performans veremeyen Gedson'u. Beşiktaşlılar bile gönderilse ses çıkarmayacak kıvama geldi.

Musrati'de de Nzonzi vibe'ı var göreceğiz. Serdar Saatçi bile o takımda sürekli oynuyor. Ricardo Horta dışında çok özel oyuncuları olduğunu sanmıyorum.

Böyle bir haber var ya...
Bilinmez, güvenilmez, pek ümitlenmeye değmez!

Hala Gedson öven var. 3 sezondur performans veremeyen Gedson'u. Beşiktaşlılar bile gönderilse ses çıkarmayacak kıvama geldi.

Musrati'de de Nzonzi vibe'ı var göreceğiz. Serdar Saatçi bile o takımda sürekli oynuyor. Ricardo Horta dışında çok özel oyuncuları olduğunu sanmıyorum.
Transfer obezliği müthiş, nsombeleyi biz almayıp şu ara beşiktaş alsa aynı muhabbet orada da dönerdi. Şu gün şu admları alsak neler denilirdi ne yangın dönerdi sosyal medyada.
Kimse topsuz alana bakmıyor ama formu sürekli yükselen demirbay var elimizde.

Nerde bu 10 numara. Şampiyonluk gidecek elden ona yanarım. Biraz önde becerili adam olsa maclari rahat kazanacagiz

Transfer dönemleri için düşüncelerimin özetidir: Sonunda elveda 👋🏻

Torreira nın yanına ideal kişi bulunana kadar Gedson Fred vs hep konuşulacak. Bu mevzunun taraftar minvalinde esas tetikleyicisi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt