Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitleri kanlanırsa o vakte kadar Fbye domalmayabilirler. Bjkye güven olmaz şu an Fb güvenerek hata ediyor görüşündeyim
Rahmitaş Alibahçesini üzmez. Açık bir ittifak var artık. Kupada eşleşirlerse o zaman bir şeyler olabilir anca

Santos‘un domalacagini sanmiyorum. Hasan Arat da her ne kadar fb yalamasi olsa bile Santos‘a fbye domal diye bir talimat verecegini sanmiyorum. Baslarinda yerli bir hoca olsa ben de senin gibi düsünürdüm.

Yine de bizim maci hedef maci olarak gördükleri kesin.
Santos domalmasa nolur yaw. Portekiz kadrosunu mundar eden çöpün teki. Vitor ve Jesus da böyle derbi fakiriydi

Dinkçi gelsin

Hem Cimbomlu
Hem süratli
Hem teknik

Bizim sistemde hücumda her yerde oynayabilecek meziyetleri var

Kaan'ı orta saha rotasyonuna eklersek 10 numara hariç pek eksiğimiz yok aslında.10 numara da öyle bir mevkii ki idare eder bi adam alırsan hiçbir işe yaramaz. Mertens'in adelelerin cortlamaması için dua edeceğiz artık.

torreira yanına kaanı oynatmalıyız ,ve esas mertensi ara ara dınlendırmeli hoca

misal avrupa macları zaten önemsiz dinlenebilir

Nevzat Dindar: "Teyitli bilgidir, Galatasaray Yönetimi Kamada için özel uçak bile ayarlamıştı, hazırda bekliyordu fakat Ziyech'i isteyen kulüp bulunamadı. Ziyech gitse uçak hareket edecekti. Aynı şekilde sekiz numara da Oliviera gitmediği için alınamadı."

Kaya Temel: Galatasaray, Halil Dervişoğlu’nun ayrılığı ile transfer dönemini noktaladı

Rahmitaş Alibahçesini üzmez. Açık bir ittifak var artık. Kupada eşleşirlerse o zaman bir şeyler olabilir anca
Ligde Bjk'nin üçüncülüğü garanti olmazsa işin rengi değişir o maçta. Bjk şu an yalakalık ederek paraları götürüyor fakat ortada bir çıkar çatışması olmasına bakar her şey. İlla kupada olmasına gerek yok gayet ligde de olabilir. Ts yakın zamanda toparlayıp seri yapacaktır

Nevzat Dindar: "Teyitli bilgidir, Galatasaray Yönetimi Kamada için özel uçak bile ayarlamıştı, hazırda bekliyordu fakat Ziyech'i isteyen kulüp bulunamadı. Ziyech gitse uçak hareket edecekti. Aynı şekilde sekiz numara da Oliviera gitmediği için alınamadı."

püüüüüüüüüüüüüüühhhhhhhhhhhh

Bu Ziyech için zorunlu opsiyon ibaresi kullanmıştı Chelsea o yüzden olur da bu sakatlıktan döndükten sonra toparlamazsa yazın başımız ağrıyabilir.

Oliveira garantioğlu garanti baş ağrıtıp gitmeyecek zaten. Eskiden umutluydum Porto'dan bize oynamak istediği için gelmesinden ötürü ama şimdi maaşını verecek talip bulamayız

sparta prag macı ardından ankara deplasmanı cok kötü oldu bizim icin ,hocanın hatay macını hatırlaması lazım

Salliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt