Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortalama bi profil, bizim ligte fark yaratır ligin en iyisi olur
Net verileri yakında düşer ama Emersonla kıyaslaması bu şekilde.
h5km47u.jpg
baya patates bir defansı var bu veriye göre

Neden istiyoruz bu elemanı? Hava toplarında bu da çok kötü, fiziksel ikili mücadelede çokta iyi değil. Defansif olarak hangi sorunu çözecek? Jelert'i oynatalım onu kazanalım o zaman bindirme, tempo falan bekliyorsak sadece.
transfer obezi okan buruk istiyor el mahkum alacağız.

Biz daha san mames kilisesinde mum yakacağız mum!

Emerson tam bizim oyuna uyacak sağ bekti. Her zamanki gibi büyük talihsizlik oldu ama zaten biz alamazdık onu orası ayrı konu.

Hücum anlamında çakma Walker üzmez ama defansif anlamda da hiçbir artısı olmaz hatta bizim oyunda çok sırıtabilir.

kapat kapat. yakayemenin bunu durup durup 2 kere çalımladığını gördüm
hoca yelerte komplo kurdu. Bilerek kötü görünsün diye sıvayacağı maçlar ve eşleşmelerde sahaya atıyor. Ertesi maç veya o maçta direkt çıkarıyor çocukta güven zedelenmesi oluyor. Zaten fiziği de çocuk gibi yaşı da ufak bu adam nasıl oynasın ondan sonra!! Jelertin aynı arka direk hatasını jaboop kahveleri de yaptı onu keser mi hemen kesmez. Hoca inanılmaz torpilci.

bu arada...

ince bir nokta - herkes Jelerte paraşüt muamelesi yapıyor - birazda ezbere oluyor bence çoğunluğa uyma gibisinden (haklı eleştirilerle beraber tabii ama oyuncunun günahı yok oralarda pek)

Malmö deplasmanı ... ismini unuttum heriflerdeki o adamın 10 cm dibinden ayrılmamıştı jelert...

çıkardın...o herif gitti hayatının plasesini çıkardı...

o dakikaya kadar ağzının içindeydi hep jelert.

Konya maçı BAYA uygun süre vermek için - gitsin pat diye Ajax'a koysun demiyorum (monte edemedin adamı çünkü) ama böyle maçlarda oynamaycakta nerde oynayacak.
Jelert boş topçu değil oynatmak lazım şans vermek lazım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt