Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.730
- 101.905
- 5.238
ortalama bi profil, bizim ligte fark yaratır ligin en iyisi olur
baya patates bir defansı var bu veriye göreNet verileri yakında düşer ama Emersonla kıyaslaması bu şekilde.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortalama bi profil, bizim ligte fark yaratır ligin en iyisi olur
baya patates bir defansı var bu veriye göreNet verileri yakında düşer ama Emersonla kıyaslaması bu şekilde.
![]()
zeytinin haluk sevgisi
transfer obezi okan buruk istiyor el mahkum alacağız.Neden istiyoruz bu elemanı? Hava toplarında bu da çok kötü, fiziksel ikili mücadelede çokta iyi değil. Defansif olarak hangi sorunu çözecek? Jelert'i oynatalım onu kazanalım o zaman bindirme, tempo falan bekliyorsak sadece.
çakma Walker ın defansif verilerini merak ettim.
Bırakıp gitme dedim
Beni terketme dedim
Vicdansız saaaaaruhan
İkiside değil gibiYani hangisi iyi
3-5-2 nin sagi olurtransfer obezi okan buruk istiyor el mahkum alacağız.
mbdatabu site ne
Boey ile kıyaslasana 2022-23 boey ileNet verileri yakında düşer ama Emersonla kıyaslaması bu şekilde.
![]()
kapat kapat. yakayemenin bunu durup durup 2 kere çalımladığını gördüm
Baktım ama free olanda gözükmüyor.Boey ile kıyaslasana 2022-23 boey ile
10 milyon maaşı var. 12 milyon bonservisle sattığın kerem kadar katkısı yok.Fener ve Beşiktaş'tan isteyebileceğim tek adam Rafa olurdu ya, adam çok bariz kalite sahada
siteyi sevdim bu arada. eline sağlık
hoca yelerte komplo kurdu. Bilerek kötü görünsün diye sıvayacağı maçlar ve eşleşmelerde sahaya atıyor. Ertesi maç veya o maçta direkt çıkarıyor çocukta güven zedelenmesi oluyor. Zaten fiziği de çocuk gibi yaşı da ufak bu adam nasıl oynasın ondan sonra!! Jelertin aynı arka direk hatasını jaboop kahveleri de yaptı onu keser mi hemen kesmez. Hoca inanılmaz torpilci.kapat kapat. yakayemenin bunu durup durup 2 kere çalımladığını gördüm
Yediğimiz son 20 golde imzalı var bu ikilinin. Olduğu gibi izliyorlarPlanlar değişti.
Muslera
Davinson Kaan Abdülkerim
BAY Torreira Sara Jacobs
----- Yunus
Mertens Osimhen
Hamdolsun, içimizden hallettik.
Içimizde başka kimse yokYediğimiz son 20 golde imzalı var bu ikilinin. Olduğu gibi izliyorlar
Jelert boş topçu değil oynatmak lazım şans vermek lazımbu arada...
ince bir nokta - herkes Jelerte paraşüt muamelesi yapıyor - birazda ezbere oluyor bence çoğunluğa uyma gibisinden (haklı eleştirilerle beraber tabii ama oyuncunun günahı yok oralarda pek)
Malmö deplasmanı ... ismini unuttum heriflerdeki o adamın 10 cm dibinden ayrılmamıştı jelert...
çıkardın...o herif gitti hayatının plasesini çıkardı...
o dakikaya kadar ağzının içindeydi hep jelert.
Konya maçı BAYA uygun süre vermek için - gitsin pat diye Ajax'a koysun demiyorum (monte edemedin adamı çünkü) ama böyle maçlarda oynamaycakta nerde oynayacak.