- 1 Mayıs 2018
- 57.854
- 48.630
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemerburgaz’da altyapı tesisleri de yapılmadı, nerede antrenman yapacak bu çocuklar Florya’dan çıkınca?okan hocanın oğlu Fifa oynar gibi yan sahada takılıyor heralde - süs gibi duruyor çocuklar top oynamadan
daha altyapıda florya mlorya derken zaten nerede idman yapar ne yer ne içer muamma ötesi.
Bir Arda Turan bir oSacha boey tek kişilik savunmaydı resmen. Rakip o taraftan hücuma çıkmaya bile korkuyordu. Mumla arıyoruz
Köpek gibi para kazanıyor. Yatarak..bu ziyech denen herifin amacı nedir tam olarak
kardeş top oynamak istemiyon
para kazanmak istemiyon ee nedir
Dayak istiyor diye düşünmeye başladım tam şuanbu ziyech denen herifin amacı nedir tam olarak
kardeş top oynamak istemiyon
para kazanmak istemiyon ee nedir
@Oral Sevmez gel lan buraya, doğru mu buRidvan aksuyu takibe almıştı, tepkiler üzerine geri çekti. Yalniz ben gelecegin yagizi diyorum emre icin cok kafa yoruyor bu ise ins başarılı olur
trans dönemi yılda 2 hafta olmalıdır
kışın 1 yazın 1
Salliyor ustad@Oral Sevmez gel lan buraya, doğru mu bu
Birinci ağızdan nasıl öğrendin diye sormaya korkuyorum, enteresan bir hikaye gelecek diye.Arkadaslar ben birinci agizdan olayi ogrendim. Yonetim yurt disi transfer yapmayi bilmiyormus. Osimhen gibi menajer flaan onerirse oyle alim olabilirmis.