Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1737755519354.webp

okan hocanın oğlu Fifa oynar gibi yan sahada takılıyor heralde - süs gibi duruyor çocuklar top oynamadan

daha altyapıda florya mlorya derken zaten nerede idman yapar ne yer ne içer muamma ötesi.
Kemerburgaz’da altyapı tesisleri de yapılmadı, nerede antrenman yapacak bu çocuklar Florya’dan çıkınca?

Yönetimde ki sorun gidip Galatasaray’lı bile olduğundan emin olmadıkları 10’larca hesaba transfer bilgileri vermeleri.

Samiyen haber dışında ben açıkçası çok az sayıda hesabın para karşılığı bu bilgileri satmayacak ya da hesabı para karşılığı satmayacak karakterde olduğunu düşünüyorum.

Burada denetim ve mümkün mertebe az sayıda hesapta bu bilgiler olmalı.

Geçen sene mesela sadece ondan haber alıyorduk bu sene 20-30 hesap oldu hatta samiyen haber alamadı bir ara Erden’ci diye.

Sen nerden bileceksin bu bilgileri çıkartmayacağını.

Doğrudan söylemese de bence dolaylı gidiyor olabilir.

Bu hesaplar da para ve etkileşim peşinde zaten. O yüzden bende bilgiyi isterim seni savunmak için diyor ve ben olsam bunu dediği an direkt deşifre ederdim.

bu ziyech denen herifin amacı nedir tam olarak

kardeş top oynamak istemiyon

para kazanmak istemiyon ee nedir

Sacha boey tek kişilik savunmaydı resmen. Rakip o taraftan hücuma çıkmaya bile korkuyordu. Mumla arıyoruz
Bir Arda Turan bir o

Biri önüne gelen beke diğeri de önüne gelen kanata üstünlük kurardı. Bu baskınlığı 2000 sonrası sadece ikisinde gördüm.

trans dönemi yılda 2 hafta olmalıdır

kışın 1 yazın 1

1+1 = 2 gün bile olabilir. Hatta 18 saat falan. Sabah erken açılsın, gece 12'de bitsin. Bir gün sabah erkenden oturalım, akşam kimleri almışız kimleri satmışız belli olsun... Hem müthiş heyecan fırtınası mis gibi...

Romulo bence fena topçu değil.

hatırlayanlar bilir Bobo ayarında diyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt