Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Şimdi gördüm, kalemine sağlık abi.abdli treni cokta kacti sevgili han .
sezon oncesi kadro disi oldugunda alinmali idi . . .
sezon basi transfer donemi baslamadan defalarca yazdik bir cok renkdasla .
gunumuze gelirsek ; juve kendisini birden fazla bolgede oynatiyor . yeri geliyor 3lude ful kanat oynuyor , *asal mevkisi orta merkez bildiginiz uzere .ki allegri dnemi agirlikli kendi yerinde oynatildi .
motta baglaminda ,ustte dedigim 3lu ful bek disinda, supriz gelebilir > gol bolgesinde de oynatildi.
keza , son maclarda zorunlu sag ve sol bekte oynatildi .kanimca genellikle burada da fena oynamadi.
juve de tarihsel ornekleri cok . cok geriye gitmeden en yakin ornek onceden de evrilen bir on alan oyuncusu vardi , gerci gecici degil temelli demir atmisti bek bolgesine ; cuadrado .
basa donersek ,
bu abdli asal bolgesinde de verim verdigi icin , ilk planda uzun vade de buradan devam eder. zorunlu oldukca diger bolgelerde kullanirlar ,ustte dedigim minvalde . dar ve sakatlik sanssizligi yasayan juve icin hayati bir faktor bu gibi esnek oyuncularin joker kullanimi .
tipoloji olarak
*cyborg familya oyuncular dan . fazla yarismaci ruhlu ve pro . tipik abd / japon spor anlaysi - yarismaci dusunce .
uzun zaman dan beri ,nacizane salt *o *yonu dolayli istiyordum . tam takim oyuncusu tipoloji .
sara gelmeden evvel de lucas yanina istemistim. isteyen tek ben degildim elbette .
son dedigin kisme gelirsek ; net cuk otururdu oyle bir denklem . diger yandan , kanimca , bizim oyun duzeni dengeli degil ,dolayisiyla , gelse idi ,olasiliklarda ;
performansi geriye gidebilir miy di , veya , mevcut verimli oyununu bize de yansitir miy di - yoruma acik .
saygi ve selamlar .